Kis mellű lányon milyen alsónemű mutathat izgatóan jól?
Figyelt kérdés
minden oldal ahonnan ötletelni próbálok, azokon nagy dekoltázsú nők az alapanyagok. Az én mellem alig ér össze még pushuppal is:( Nagyon tetszenek a babydollok is, de tényleg csak egy hálóingre asszociálok ha rajtam vannak. Hasonló kaliberű lányok, vagy hozzáértők, mit ajánlotok?2012. jan. 9. 00:10
1/8 anonim válasza:
Legizgatóbb az ha nincs rajtad semmi. :D
2/8 anonim válasza:
A szó amit kerestél az a fehérnemű, természetesen bmilyen ami nem sérti az emberi ízlés határait:D
3/8 anonim válasza:
így télen nehéz szexi ruhát találni. nyárra ajánlanám a vékony topot, ami elfed, de a hegyes mellbimbód átüt rajta.(esetleg a sport melltartót) persze ez abban az esetben jó, ha szexis akarsz lenni. ha azt akarod, hogy nagyobbnak tűnjön a melled, akkor marad a kitömött. bár akkor meg az fog aggasztani, hogy mit szól a srác, ha meglátja, hogy nincs csak látvány volt? de nyugodj meg nagyon sokat szeretjük a szép pici, akár csak tenyérben elférő/megbúvó mellet!
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! Ez a topos dolog jól hangzik, lehet ruha alá felvenném. Köszi.
2012. jan. 9. 00:25
5/8 anonim válasza:
ruha alá is lehet, és buliban meg lekerül a pulóver.. :-P
6/8 anonim válasza:
akkor vegyél fűzőt, az kis mellű lányoknak is jól áll.
de sztem egy szexi melltartó is jól áll, csipkés ilyesmi...
én amúgy fiú vagyok de ez a meglátásom.
7/8 anonim válasza:
Igényesebb boltokban, pl Women's Secret (nekem ez a kedvencem) lehet kapni nagyon jó melltartókat, amik nemcsak, hogy jól állnak a kicsi melleken, de nagyon szép bennük a dekoltázs is. Nincsenek nagyon kitömve, de a szivacs pont a megfelelő helyen van, így nem kitömik a pólódat, csak megemelik a mellet.
Nem a legolcsóbb, de megéri, és az ilyen darabok nagyon jó anyagból vannak, ha veszel 1 fehéret és egy feketét, az még 10 év múlva is használható lesz.
A babydoll pedig nagyon cuki darab, bármilyen legyen is a melled. Szintén nem a kínait ajánlom...
8/8 anonim válasza:
Kis méretben is gyártanak csinos szexis alsónemüt,nem a méreteden múlik. Gondolom a párod miatt tetted fel a kérdést,puhatold ki hogy mi tetszene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!