Nagyon gáz, hogy a második lábujjam hosszabb a nagynál?
Nagyon soknak avn ilyen lábujja!
És a papucsot is felveszik
Előző vagyok, pont ilyen az enyém is:
hello! egyàltalàn nem vagy mutàns!!!nekem is ilyen a làbujjam, a màsodik hosszabb.Létezik az un. egyiptmi, gorog, és romai làb, na mi vagyunk a " gorog-làbuak" :D
Bemàsolok pàr mondatot, érthetobben elmagyaràzza, sot, kitér arra is, milyen formàju cipot érdemes viselnunk, és személy szerint marhàra orulok, hogy pont a kedvenc tipusom, a hegyessarku cipo " pont nekunk lett kitalàlva":
A talpnak három típusa van. Egyiptomi típus: az öregujj a leghosszabb, görög típus: a nagyujj melletti ujj a leghosszabb, római típus: mind a nagyujj, mind a második ujj egyforma hosszú. Ha egyiptomi típusú lába van és hegyes orrú cipőt visel, nagy az esélye arra, hogy a nagyujja kifordul. Meggörbül és nyomja a többi ujjat. ĺgy alakul ki a második deformáció, a kalapácsujj. Ha a görög típushoz tartozik és gömbölyű orrú cipőt visel, a második ujj görbülhet meg, a nagyujj pedig alákerül.
Nekem is hosszabb, sőt még a harmadik lábujjam is nagyobb :-)
A férjem szerint nagyon édi. Ha ápolt a lábad, akkor senkit sem érdekelnek az ujjméreteid :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!