Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz, hogy a második...

Nagyon gáz, hogy a második lábujjam hosszabb a nagynál?

Figyelt kérdés
Mert szerintem rohadtul :S Nem merek papucsot venni, vagy olyan elől nyitott kis magassarkút. Mindenkinek normális lába van, csak nekem ilyen mutáns..
2009. máj. 24. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon soknak avn ilyen lábujja!

És a papucsot is felveszik

2009. máj. 24. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok embernek van ilyen. Én furcsának tartom, de erről nem te tehetsz. Nem tudom mennyire hosszabb, de én örülnék ha az én lábamnak csak ennyi baja lenne (nem sorolnám, nem ezért írtam), úgyhogy ne mond hogy csak neked van mutáns lábad. Senki teste nem tökéletes, szerintem fogadd el. A "sztároknak" is vannak ilyen dolgaik. Nézd csak meg: ;) [link]
2009. máj. 24. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hosszabb, 1 centivel, ez van, szerintem ezen ne akadj ki :)
2009. máj. 24. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, pont ilyen az enyém is:

[link]

2009. máj. 24. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

hello! egyàltalàn nem vagy mutàns!!!nekem is ilyen a làbujjam, a màsodik hosszabb.Létezik az un. egyiptmi, gorog, és romai làb, na mi vagyunk a " gorog-làbuak" :D

Bemàsolok pàr mondatot, érthetobben elmagyaràzza, sot, kitér arra is, milyen formàju cipot érdemes viselnunk, és személy szerint marhàra orulok, hogy pont a kedvenc tipusom, a hegyessarku cipo " pont nekunk lett kitalàlva":

A talpnak három típusa van. Egyiptomi típus: az öregujj a leghosszabb, görög típus: a nagyujj melletti ujj a leghosszabb, római típus: mind a nagyujj, mind a második ujj egyforma hosszú. Ha egyiptomi típusú lába van és hegyes orrú cipőt visel, nagy az esélye arra, hogy a nagyujja kifordul. Meggörbül és nyomja a többi ujjat. ĺgy alakul ki a második deformáció, a kalapácsujj. Ha a görög típushoz tartozik és gömbölyű orrú cipőt visel, a második ujj görbülhet meg, a nagyujj pedig alákerül.

2009. máj. 24. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
javitom magam: nem hegyessarku,hanem hegyes orru cipo :)
2009. máj. 24. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, szerintem tök aranyos. sok barátnőmnek olyan is és már néha én érzem magam furának hogy nekem nem. amúgy ha megnézed a régi szobrokat/festményeket is nagyon sok embernek olyan.
2009. máj. 24. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hosszabb, sőt még a harmadik lábujjam is nagyobb :-)

A férjem szerint nagyon édi. Ha ápolt a lábad, akkor senkit sem érdekelnek az ujjméreteid :-)

2009. máj. 24. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, vszínűleg a legtöbb embernek fel sem tűnik:)
2009. máj. 25. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, még szebb is tud lenni! =) Valaki írta feljebb, hogy görög típus; nem is tudtam, hogy ilyen létezik, de a képekről rögtön egy szobor jutott eszembe. Szóval parázz valami máson nyugodtan, és tessék papucsot/kivágott cipőt hordani:)
2009. máj. 27. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!