Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Van "latex" (fényes,...

Lányok! Van "latex" (fényes, bőrhatású) leggingsetek? Szoktátok hordani? Milyen gyakran, és mikor? Sima fekete v vmi még extrémebb?

Figyelt kérdés

úgyértem mikor h hétköznap utcára, v buliba, v suliba is...

kort is írjatok lécci! ^^

2012. jan. 7. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

Nekem nincs és nem is lesz. Szerintem undorító és még buliba sem venném fel. Az a véleményem róla, hogy ku.rvás.

18/L

2012. jan. 7. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

22/L

2012. jan. 7. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Eddig mindig csak majdnem vettem magamnak, tetszenek de a próbáig már nem jutottam el, majd ha lefut a divatja veszek egyet:-) Persze buliba venném fel 27/n
2012. jan. 7. 16:07
 4/9 csokissüti002976 ***** válasza:
89%
Nem ilyen a stílusom, de ha valakinek tökéletes az alakja, egy jó magassarkúval (JÓVAL!!) irtó szexi tud lenni. szerintem.
2012. jan. 7. 23:35
 5/9 ívy1 ***** válasza:
100%
Nekem van három én szeretem őket hordani az egyiket azt néha felveszem hétköznapra is az talán nem annyira alkalmi.Nincs tökéletes alakom de nem érdekel mert nem hollyvoodban lakok,és nem szerepelek modell újságokban. 24.
2012. jan. 8. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló hol látsz te LATEX leggings-ben szaladgáló igényes lányokat, mert én valamiért sehol sem és ebből arra következtetek hogy ez már kifutott a divatból de nagyon gyorsan. Már bocsi de ti ezt tartjátok annyira jónak? Most komolyan? [link]

Kedves kérdező szerintem jobban jársz ha veszel egy sima akármilyen színű leggings-et. (Y)

2012. jan. 9. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok, még elég sok ember kérdezgeti itt is mit vegyen fel a latex gatyájához, és ez írtam is hogy buliba való, és amit mellékeltél kifejezetten jól néz ki és igényes, csak meg kell találni hozzá a megfelelő felsőt és kiegészítőket.
2012. jan. 9. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én linkeltem a képet:

Bocsi én elég sokat foglalkozok magammal, nem veszek fel akármit de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ebben mi a szép. Nekem amikor meglátom felvéve a kézre felhúzott gumikesztyű jut róla eszembe. Nem akarok ezen vitatkozni mert igazából ha megfordult a kérdező fejében, hogy felvegye, akkor szerintem fel is veszi és ez már az ő dolga.

2012. jan. 9. 19:59
 9/9 ívy1 ***** válasza:
100%
Az jó hogy sokat foglalkozol magaddal,az már kevésbé hogy egy kicsit etalonnak tartod magad.Ismered a mondást,ahány ház annyi szokás. Szerintem nagyon dögös az általad belinkelt nadrág.
2012. jan. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!