Milyen szemüvegetek van? Milyen tetszik? (nem napszemüveg)
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 11:09
1/13 anonim válasza:
Nem túl márkás van és nem is tetszik annyira... Szerintem nekem nem is állnak jól a szemüvegek, de lehet, hogy csak bemagyarázom. Amúgy majd Oakley-t szeretnék:)
2/13 anonim válasza:
nekem Bonjour márkájú van, a neve ellenére olasz gyártmány. tetszik-tetszik, csak nem magamon :) általában csak itthon hordom, vagy ha nem megyek sok ismerős ember közé, pl. vásárláskor, ilyesmik.
19L
4/13 anonim válasza:
Nekem Aboriginal, csak a felső részén van keret az fekete színű, nyele meg narancssárga :D imádom.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
ma 12:29!
Első vagyok, nekem is Aboriginal van:D
7/13 anonim válasza:
nekem Ray Ban van...és nagyon megszoktam már a formáját mert nem hord mindenki ilyen keretet
8/13 anonim válasza:
Az aboriginal jó márka ne szóld le :D
9/13 anonim válasza:
13:30 ha jól számoltam, 7 ismerősömnek van ilyenje...
10/13 anonim válasza:
a márkájáról nem tudok nyilatkozni
formára szögletes, alul keret nélküli, fekete szárral
már egy ideje megvan, viszont csak pár hónapja jöttem rá, hogy nekem más formájú szemüveg állna jól a fejformám miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!