Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Két kérdés (többi lent)?

Lányok! Két kérdés (többi lent)?

Figyelt kérdés
. Ti miből vásároltok? (zsebpénz, saját pénz, stb) 2. Csak én vagyok ennyire maradi, vagy más sem hajlandó kiadni 4-5-6 ezer Forintot egy szirszar anyagú vékony pulcsiért, vagy felsőért, vagy 7-8 ezret egy farmerért bármiért a plázákban? Ma is vagy 4-5 boltot végigtalpaltam a leárazásoknál, de egyszerűen tragédia, az összes cucc olyan, mintha a nagyi szekrényéből rángattam volna ki körülbelül?

2012. jan. 2. 20:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem, pesten lakom, és itt is van Premier Outlet Center :) :D

Utolsó válaszoló: igen, elég szomorú, hogy húszezer forintból kb 3 cuccot tudsz venni, ami talán normális, és árban is jó...

2012. jan. 3. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Fuhh, hát nekem ha valami nagyon tetszik, én azt megveszem, akár mennyibe is kerül. Én is sokallok 7-8 ezer forintot egy pulcsiért, de ha ennyibe kerül, hát ennyibe, ha tetszik, megveszem, ha nem, akkor nem. Farmert speciel 6-7 ezernél kevesebbért nem is láttam. Van farmerem 6 ezerért, de 13-14 ezerért is.

Kabátom 28 ezer ft volt, a tavalyi 30 ezer. Drága, de jó meleg, szerintem mindkettő megérte az árát. Jó, persze könnyen beszélek, hogy az első kérdésedre is válaszoljak, nekem mindent a szüleim vesznek. Ritkán van, hogy valamit nem akarnak megvenni, azt saját pénzből finanszírozom.

2012. jan. 6. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!