Szerintetek jól nézek ki? Szép vagyok? Hülye válaszoktól kíméljetek léci!
"Ne aggódj, nem csak olyan ribancok vannak, mint ti. Amúgy ne legyél kíváncsi, mivel azok hamar megöregszenek, és sajnos neked a tested az egyetlen értéked (mivel bebizonyítottad, hogy eszed nincs), szükséged van rá..."
Tudod,ismét te bizonyítottad,hogy ostoba vagy,hisz szánalmasan viselkedsz. Mi jogon r*bancozol le egy embert,akit mégcsak hírből sem ismersz ? És mégis miből gondolod,hogy eszem az nincs,és hogy csak a testemmel érvényesülhetek az életben ? Fogalmad sincs hogy ki vagyok,és lehetsz akármilyen ember ismerő ,ezt biztosra állítom,hogy nem lehet megmondani adott esetben kb 2mondat alapján hogy ez most rib*anc vagy nem,vagy épp meg tud-e élni az eszéből vagy sem. Mellesleg ezt benézted,mert valószínű,ha a Pécsi Tudományegyetemen tanulok a bölcsészkaron,akkor annyira talán mégsem lehetek hülye..;)
És ehhez a szoknya témához még ennyit tudnék hozzáfűzni,hogy nem az '50-es években élünk,hogy csak szoknyába járhatnak a nők..lehet,hogy ez 50-60éve így volt,szép volt,jó volt,de könyörgöm,ez a 21.század. Aki gatyát vesz fel az már k*rva ? Neked a Drága barátnődön kívül mindenki r*banc ?
Húzz már innen,senkisem kíváncsi rád. Senki nem ért egyet veled,nem tűnt fel ? De persze,valószínű mi vagyunk a hülyék,a tudatlanok,és persze a ribancok,te meg a tökéletes királyfi a rakottszoknyás királynéval. Jó oké,legyetek boldogok,de ne alázz meg embereket,mert gusztustalan amit itt művelsz.
19L
Hagyjátok, ő biztos a férfiasság mintaképe !!
Erős, magas, férfias ! Ő az Adonisz, hozzá fogható nincs. Biztos azért támaszt ekkora elvárásokat, hiszen neki is kifogástalan a külseje, a viselkedésében egy hiba sincs, ő írta még az illem kódexet is ! Fgoadok, hogy annyira férfias, hogy a konyhába még csak be sem teszi a lábát, mert az női munka. De remélem, hogy akkor nem a gép előtt ül, hanem kemény kétkezi fizikai munkával tartja el a barátnőjét. Hiszen ő FÉRFI, így nagybetűvel. Még ahhoz is joga van, hogy a barátnőjének megszabja, mit vegyen fel.
Azért örülök, hogy nem csak nekem szúrta a szemem ez a marha.
És 16-nál azért több vagyok.
Én is ezt gondolom.
ELéggé frusztrált lehet. Még vitatkozni sem tanították meg szegénykét, folyton személyeskedik.
De ahány kérdéshez benézel, mindig össze fogsz vele futni. Tök mindegy, hogy mi, smink, ruha, ékszer, az neki riba/ncos lesz.
Nincs más, mint a modik segítségét kérni, és eltünteni a hozzászólásait.
"Mi jogon r*bancozol le egy embert,akit mégcsak hírből sem ismersz ?"
Nem kell hozzá különösebb jog, ti azok vagytok, én pedig kimondom.
"Mellesleg ezt benézted,mert valószínű,ha a Pécsi Tudományegyetemen tanulok a bölcsészkaron,akkor annyira talán mégsem lehetek hülye."
Manapság minden hülye tud diplomát szerezni, nem nagy cucc. Elég benézni a Parlamentbe...
"Fogalmad sincs hogy ki vagyok,és lehetsz akármilyen ember ismerő ,ezt biztosra állítom,hogy nem lehet megmondani adott esetben kb 2mondat alapján hogy ez most rib*anc vagy nem,vagy épp meg tud-e élni az eszéből vagy sem."
Meglehet, csak nem mindegy, hogy milyen az a 2 mondat. A tieitekből remekül lejön, hogy egy értelmet nélkülöző, sablonos, agyatlan, átlagos tömegp*csák vagytok.
Az enyémből meg megállapíthatod, hogy egy paraszt, bunkó stb. vagyok, de inkább, minthogy olyan közönséges, agymosott világpolgár legyek, mint ti. Én nem adom fel az emberséget.
"Neked a Drága barátnődön kívül mindenki r*banc ? "
Nem, egy csomó normális embert ismerek! Meglepő, ugye?
"Jó oké,legyetek boldogok,de ne alázz meg embereket,mert gusztustalan amit itt művelsz."
Ezzel csak engem dicsérsz, és ez olyan jól esik, hogy ribancok szerint egy szar vagyok. De tényleg! Akkor lenne baj, ha nem ez lenne a véleményed ribancként.
"Még ahhoz is joga van, hogy a barátnőjének megszabja, mit vegyen fel.
Nem szabom meg, egyszerűen olyat kerestem, aki ilyen. De ezt már elmondtam párszor, szóval, hogy eddig nem sikerült felfognod, az csak a saját értetlenségedet mutatja.
"Nem látjátok mit csinál??? Direkt húzza az emberek agyát mert nagyon unatkozik és ez az egyetlen szórakozási forrása. Szándékosan ír ilyeneket. Én abban sem vagyok biztos, hogy 19 éves. Lehet, hogy csak egy 13-14 éves kis srác (esetleg lány) aki nem találja a helyét a világban. Talán őt is elítélik valamilyen tulajdonsága miatt és itt próbálja meg kiadni a fájdalmát, bár elég furcsa mód."
Elég szegényes, hogy filmekből tanulsz meg embert "elemezni"...
Én nem húzom az agyatok, én csak az igazságot írom le. Az más kérdés, hogy ti nem vagyok képesek felfogni, amit írok, de ha még nem is sikerül, akkor se támadólag kéne fellépni. AZ ÉN MEGNYILVÁNULÁSOM EGY VÉLEMÉNY(mellesleg persze a helyes, egészséges látásmód), AMIT A KÉRDEZŐ KÉRT. Pont ezért nem tüntették még el a hozzászólásaimat, mint máshol, szóval most minden jogom megvan.
19/f
"A tieitekből remekül lejön, hogy egy értelmet nélkülöző, sablonos, agyatlan, átlagos tömegp*csák vagytok."
Miből jön ez le ? Nem vagyok nagyképű,de nem egy ember tart értelmes lánynak,és nem gondolnám,hogy te így látatlanba megtudod ezt állapítani,hogy nem így van. Kitünően érettségiztem,elsők ként kerültem be az egyetemre,és nem volt protekcióm mielőtt megjegyeznéd,hanem saját magam munkájával értem el a célom. Eddig csak 5ös ZH-im vannak,és keményen tanulok.És ez az egy dolog amit kikérek magamnak,mert keményen tanultam,tanulok,és tanulni is fogok. Országos eredményeket értem el,és ez tényleg olyan dolog,amit mégegyszer mondom hogy IGENIS KIKÉREK MAGAMNAK !
Nem gondolnám,hogy lenne bármi olyan,amiből meg tudod állapítani hogy egy ócska R|banc vagyok. Vagy mégis ? Akkor halljam ! Miben nyilvánul meg ?
És amúgy..te tényleg r*bancnak tartod azt,aki gatyát hord ? :D
Mellesleg..nyilván velünk van a baj..és te vagy a tökéletes.
Mostmár anyámmal is rajtad röhögünk.:D
Ennyit mondott rá:
Eltudod képzelni,kislányom ?
"Valószínűleg ül a számítógép előtt,a kinyúlt melegítőjében ölében a hasával,szemén a monitorral,és az állán jó néhány gusztustalan keléssel. Csak álmodozik a szép lányokról,az Ő szavaival élve a r*bancokról,mivel bottal sem piszkálna meg senki. Elkeserésedben a csinos lányokat bántja,pedig egy fodrász és egy kozmetikus talán sokat lendíthetne a helyzetén. De ha végülis megegyezik a rakottszoknyások táborával,akkor közülük is válogathat. De valószínű már ők sem állnak szóba vele,mert csöpög belőle a rosszindulat,hiszen ezzel a stílussal bújik a kisebbrendüségű érzései mögé."
Tudod őszintén..én most már kezdelek sajnálni. Rossz lehet neked.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!