Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól nézek ki?...

Szerintetek jól nézek ki? Szép vagyok? Hülye válaszoktól kíméljetek léci!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 31. 19:48
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

19:f

1:nem vagy festett hehehe

2:és ribanc se bibibib ennyi vagy

a többiek köszike:)

2011. dec. 31. 21:17
 12/55 A kérdező kommentje:
*vagyok*
2011. dec. 31. 21:18
 13/55 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok Bianka:)
2011. dec. 31. 21:19
 14/55 A kérdező kommentje:

[link]

ITT AZ ARCOM IS

2011. dec. 31. 21:51
 15/55 Zsákos_Frodó ***** válasza:
95%

Ehh, te vagy az?

Amúgy... A fejed sokat ront a dolgokon ;)

2011. dec. 31. 22:00
 16/55 anonim ***** válasza:
18%

"Kedves 19/f !

Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen lányok jönnek be egyáltalán. Mert ahány kérdésnél láttalak, az összes szép és vonzó és csinost lányt leri/bancoztad.

Érdekelnek egyáltalán a lányok ? Mert ha meleg vagy, nem gond, de akkor ne gyere ezekhez a kérdésekhez."

Kedves valaki!

"Az, aki nem hord csőgatyát és leggingset, csak szoknyát. Nem festi, melírozza, vasalja a haját. Nincs piercingje, tágítója, állati kevés sminket használ. Sose iszik és cigizik. Utálja a cigányokat, zsidókat, románokat stb."

Tessék, az ilyen nők tetszenek, és találtam is, szóval nem vagyok b*zi. Az pedig, hogy szerinted a b*ziság nem baj, a te fogyatékos elmeállapotodat tükrözi, mint az, hogy szerinted az ilyen ribancok vonzóak, csinosak...

"1:nem vagy festett hehehe"

Igaz, ezért elnézésedet kérem, elnéztem.

"2:és ribanc se bibibib ennyi vagy"

Miért ne lennél? Azért, mert azt mondod? Már az öltözködésedből látszik, hogy az vagy, a tükrös képeddel meg végképp bizonyítottad. Hülye fejtartás, önkioldó nem ismerése, stb.

19/f

2011. dec. 31. 22:01
 17/55 anonim ***** válasza:
86%

Azon, hogy kinek milyen az elmeállapota, vitatkozhatnánk.

Én nem vagyok csőgatyás, nem azért védem őket, csak felidegel, hogy mindenkit leribizel, mert nem felel meg az elvárásaidnak.

Egy ruhadarabtólsenki nem lesz ribi, ahhoz azért több kell.

Végülis, mondhatom, hogy így jártál. Mert szinte midnenkin az van. Hejj, de megszaporodtak mostanság a ku/rvák...

2011. dec. 31. 22:14
 18/55 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy meg tök vicces, hogy te oly tapasztalt és bölcs 19 éves, osztogatod az észt :D

Majd pont te fogod eldönteni, hogy ki a ribi és ki nem :D

Én ennyi erővel mondhatnám, hogy minden pasi meleg, aki nincs 190 centi, nem hord átlagos farmert és cipőt garbóval, nincs kigyúrt felsőteste, nincs borostája, fehér, csillogó szabályos fogsora.

Gondolom, te nem így nézel ki, tehát homoszexuális vagy, kész, nincs vita.

2011. dec. 31. 22:17
 19/55 anonim ***** válasza:
90%
Miért retusáltad ki a busz alját? :(
2011. dec. 31. 22:25
 20/55 anonim ***** válasza:
Nem vészes. Átlagos. Nekem túl gyerekes.
2011. dec. 31. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!