Hol, mihez hordhatnám ezt a fűzőt?
Hát, azokat elvileg egy örökkévalóságra tervezik :)
Annyit mondhatok, hogy nekem 4 év után még semmi bajuk nincs. és mint mondtam, napi szinten használom őket. De biztos van, aki régebb óta foglalkozik ezzel, mint én.
Ezen a fórumon pl. egész biztos, hogy több alátámasztást is kaphatsz a kérdésedre:)
Igen, én is megerősíthetem a fekete egy műanyagos fűző. A műanyagosok pedig igénybevételtől függően, de előbb-utóbb tönkremennek. A műanyagost el is törheted, ha esetleg mégiscsak megpróbálsz benne hajolgatni.
Az acélos ha betartod a fel-levételnél, hogy mindig teljesen kiengeded a fűzőrészt hátul, hogy ne kelljen erőltetni, feszegetni a kapcsokat, akkor örökös darab.
Itt szintén találsz leírást a különféle fűzőtípusok jellemzéséről: [link]
Itt pedig a fűzőválasztáshoz egy kis segítséget: [link]
Itt pedig az acélos fűzők felvételéről egy videós segítség: http://www.youtube.com/watch?v=fAozGpUDEHc&context=C34e7f6fA..
Eredeti kérdésedre visszatérve a fekete fazon sokkal 'egyszerűbb' azt jobban fel lehet venni ide-oda, a csíkos lakkos már nem való annyira hétköznapra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!