Hol, mihez hordhatnám ezt a fűzőt?
Én ezt maximum otthon venném fel a páromnak,már ha lenne,de emberek közé biztos nm.Én is szoktam kihívóan öltözködni,de ez már sok,lehet én vagyok konzervatív.
18/L
Ez jó bárhova, utcára, emberek közé is.
19/f
Buliba, stb. jó. Hétköznapokra munkahelyre nem nagyon (főleg a lakk fényű részek miatt), de egyébként maga az eltervezése nekem nagyon tetszik (a forma, a szín, az anyag, a csatok), viszont a megvalósítás nem valami jó.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem ér meg ennyi pénzt. 10.000-ért már valódi, acélmerevítős fűzőt is kaphatsz, ez pedig csak műanyagos (az elülső merevítője is alumínium), valószínűleg távol-keleti gyártású, hátpanelje sincs, és a fűzőzsinór helyett is szaténszalag van (ennek köszönhetően kb. lehetetlen lesz befűzni). Mivel merevítő gyakorlatilag 3 db van benne, ezért nincs tartása sem, a képen csak a photoshop miatt áll így. Ezekkel fűzőkkel nem lehet kiemelni az alakot, meghajlik, gyűrődik az anyag a merevítők mentén (mert nem bírja szépen kiegyenlíteni a terhelést derékszalag híján), ráadásul ha egy kicsit is meghúzza az ember, elszakad, mert vékony, egy rétegű, ami főleg a ringlisor mentén veszélyes merevítés híján. maximum pár hónapos élettartalmúak ezek.
Ha valami tartósabbra gondoltál, akkor: corsets-uk.com, corset4you.com, extil.hu. Amit itt találsz, az mind megéri az árát. Bár ez még csak az alsó kategória, az igazi márkáknál 30-nál kezdődik egy fűző.
Sziasztok!
Én azért annyiban vitatkoznék az előttem szólóval, hogy valóban a műanyagos fűzők nem tartósak, meghajlanak a merevítők egy idő múlva, nem lehet velük alakot formálni, stb. DE! Igenis sok Hölgynek/Lányak ez a megfelelő választás és ezt tapasztalatból írom. Aki még soha nem viselt fűzőt, annak gyakran elég elsőre a műanyagos is és bizony a műanyagosok között is vannak különbségek. Van műanyagosból is gyengébb pl. csak 6-8 merevítős és erősebb 20 merevítős is. Műanyagosból is van dupla, pamuttal alábélelt és hátpanelje is van.
Lásd: www.fuzok.hu
Egyszóval a kérdés, hogy Te mire szeretnéd, viseltél-e már fűzőt stb. Bizony sokan megrettennek az acélos fűzők erősségétől, kényelmetlennek tartják, mert úgy érzik, hogy nagyon korlátozza őket a mozgásban. Nos nekik hiába erősködünk, hogy jobb az acélos, nem fog nekik tetszeni, mert mást várnak a fűzőtől. Ők tökéletesen elégedettek egy divatfűzővel is, aztán lehet, hogy ahogy megszokják, majd szépen megjön az igény a komolyabbra is.
Neked kell tehát eldöntened az egyes fűzők tulajdonságainak ismeretében, hogy mit szeretnél és melyiket választod. Én bizony van, hogy a levélváltások során lebeszélek valakit az acélosról, mert az alapján, amiket ír jobbnak látom elsőre, hogy egy divatfűzővel kezdje meg a fűzős pályafutását.
A cél, hogy elégedett legyen a fűzővel, szeresse, kényelmesnek érezze, nem pedig az, hogy esetlegesen az én nézeteimet erőltessem rá.
Nekem pl. van divatfűzőm is és acélosom is, mikor melyik az alkalomhoz illő, mikor melyik a megfelelő, azt veszem fel :-)
Hallgasd meg a véleményeket és az alapján dönts, hogy mire szeretnéd használni....és természetesen az ár sem mindegy....
SZia!
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Igazából két okból akarok fűzőt:
1, mert ilyen stílust kedvelek
2, mert álladóan görnyedek és észre sem veszem, ha érzem hogy nem jó akkor kiegyenesedek, de hamar elfelejtem és vissza állok ebbe a görnyedt testtartásba.
Valami olyat szeretnék ami miatt állandóan ki kéne húznom magam és nem engedné hogy vissza hajoljak.
Erről azt írják: "full steel boned"
Nem látom, hogy sok különbség lenne a kettő között, valóban acélos lenne?
Egyik sem "full steel boned"!!!
Higgy nekem, évek óta hordok fűzőket napi szinten. Felháborítanak az ilyen átverések...ezekben egy darab acél sincs, csak 3-6 műanyag, meg egy alumínium.
Egy tisztességes fűzőben egyébként 24 spirál rugós acélmerevítő található, plusz a zárókapcsok, már csak innen is egyértelmű, hogy nem acélos (meg mint mondtam: a gyűrődés, az egyrétegű anyag, a ringlisor, stb. elárulja magát)
Ez a 2. fűző egyébként is egy hamisítvány - [link] ez a méregdrága fairygothmother fűző az eredetije.
itt egy ismertető, amiről te is felismerheted, melyik valódi fűző, és melyik nem.
Ezen pedig pl. jól látszik, hogy egy acélmerevítős, spirálos fűző hogyan is van rendesen merevítve.
köszönöm még egyszer, ezentúl figyelek arra mit veszek.
egy igazi acélmerevítős fűző meddig bírja? gondolom ha drágán dobálják akkor nem 1-2 éves cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!