Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol, mihez hordhatnám ezt a...

Hol, mihez hordhatnám ezt a fűzőt?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon alkalmi viseletnek tűnik, vagy hétköznapra is jó?

2011. dec. 29. 18:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Megér 7500 Ft-t?
2011. dec. 29. 18:49
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Én ezt maximum otthon venném fel a páromnak,már ha lenne,de emberek közé biztos nm.Én is szoktam kihívóan öltözködni,de ez már sok,lehet én vagyok konzervatív.

18/L

2011. dec. 29. 18:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Alá inget gondoltam, vagy ami megy hozzá, valami szépet.
2011. dec. 29. 18:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó bárhova, utcára, emberek közé is.

19/f

2011. dec. 29. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Buliba, stb. jó. Hétköznapokra munkahelyre nem nagyon (főleg a lakk fényű részek miatt), de egyébként maga az eltervezése nekem nagyon tetszik (a forma, a szín, az anyag, a csatok), viszont a megvalósítás nem valami jó.

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem ér meg ennyi pénzt. 10.000-ért már valódi, acélmerevítős fűzőt is kaphatsz, ez pedig csak műanyagos (az elülső merevítője is alumínium), valószínűleg távol-keleti gyártású, hátpanelje sincs, és a fűzőzsinór helyett is szaténszalag van (ennek köszönhetően kb. lehetetlen lesz befűzni). Mivel merevítő gyakorlatilag 3 db van benne, ezért nincs tartása sem, a képen csak a photoshop miatt áll így. Ezekkel fűzőkkel nem lehet kiemelni az alakot, meghajlik, gyűrődik az anyag a merevítők mentén (mert nem bírja szépen kiegyenlíteni a terhelést derékszalag híján), ráadásul ha egy kicsit is meghúzza az ember, elszakad, mert vékony, egy rétegű, ami főleg a ringlisor mentén veszélyes merevítés híján. maximum pár hónapos élettartalmúak ezek.

Ha valami tartósabbra gondoltál, akkor: corsets-uk.com, corset4you.com, extil.hu. Amit itt találsz, az mind megéri az árát. Bár ez még csak az alsó kategória, az igazi márkáknál 30-nál kezdődik egy fűző.

2011. dec. 29. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én azért annyiban vitatkoznék az előttem szólóval, hogy valóban a műanyagos fűzők nem tartósak, meghajlanak a merevítők egy idő múlva, nem lehet velük alakot formálni, stb. DE! Igenis sok Hölgynek/Lányak ez a megfelelő választás és ezt tapasztalatból írom. Aki még soha nem viselt fűzőt, annak gyakran elég elsőre a műanyagos is és bizony a műanyagosok között is vannak különbségek. Van műanyagosból is gyengébb pl. csak 6-8 merevítős és erősebb 20 merevítős is. Műanyagosból is van dupla, pamuttal alábélelt és hátpanelje is van.

Lásd: www.fuzok.hu

Egyszóval a kérdés, hogy Te mire szeretnéd, viseltél-e már fűzőt stb. Bizony sokan megrettennek az acélos fűzők erősségétől, kényelmetlennek tartják, mert úgy érzik, hogy nagyon korlátozza őket a mozgásban. Nos nekik hiába erősködünk, hogy jobb az acélos, nem fog nekik tetszeni, mert mást várnak a fűzőtől. Ők tökéletesen elégedettek egy divatfűzővel is, aztán lehet, hogy ahogy megszokják, majd szépen megjön az igény a komolyabbra is.

Neked kell tehát eldöntened az egyes fűzők tulajdonságainak ismeretében, hogy mit szeretnél és melyiket választod. Én bizony van, hogy a levélváltások során lebeszélek valakit az acélosról, mert az alapján, amiket ír jobbnak látom elsőre, hogy egy divatfűzővel kezdje meg a fűzős pályafutását.

A cél, hogy elégedett legyen a fűzővel, szeresse, kényelmesnek érezze, nem pedig az, hogy esetlegesen az én nézeteimet erőltessem rá.

Nekem pl. van divatfűzőm is és acélosom is, mikor melyik az alkalomhoz illő, mikor melyik a megfelelő, azt veszem fel :-)

Hallgasd meg a véleményeket és az alapján dönts, hogy mire szeretnéd használni....és természetesen az ár sem mindegy....

SZia!

2011. dec. 30. 08:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Igazából két okból akarok fűzőt:

1, mert ilyen stílust kedvelek

2, mert álladóan görnyedek és észre sem veszem, ha érzem hogy nem jó akkor kiegyenesedek, de hamar elfelejtem és vissza állok ebbe a görnyedt testtartásba.

Valami olyat szeretnék ami miatt állandóan ki kéne húznom magam és nem engedné hogy vissza hajoljak.

2011. dec. 30. 09:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Erről azt írják: "full steel boned"

[link]

Nem látom, hogy sok különbség lenne a kettő között, valóban acélos lenne?

2011. dec. 30. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyik sem "full steel boned"!!!

Higgy nekem, évek óta hordok fűzőket napi szinten. Felháborítanak az ilyen átverések...ezekben egy darab acél sincs, csak 3-6 műanyag, meg egy alumínium.

Egy tisztességes fűzőben egyébként 24 spirál rugós acélmerevítő található, plusz a zárókapcsok, már csak innen is egyértelmű, hogy nem acélos (meg mint mondtam: a gyűrődés, az egyrétegű anyag, a ringlisor, stb. elárulja magát)

Ez a 2. fűző egyébként is egy hamisítvány - [link] ez a méregdrága fairygothmother fűző az eredetije.

[link]

itt egy ismertető, amiről te is felismerheted, melyik valódi fűző, és melyik nem.

[link]

Ezen pedig pl. jól látszik, hogy egy acélmerevítős, spirálos fűző hogyan is van rendesen merevítve.

2011. dec. 30. 15:20
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm még egyszer, ezentúl figyelek arra mit veszek.

egy igazi acélmerevítős fűző meddig bírja? gondolom ha drágán dobálják akkor nem 1-2 éves cucc

2011. dec. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!