Szoktatok úgy felsőt felvenni, hogy nem vesztek fel alá melltartót? Vagy ez nagyon gáz?
Szerintem tök zavaró ha valakinek ki van a melltartópántja...:S A szilokonpánt meg elszíneződik, nyáron meg alá izzad az ember..:S
De én meg nem igazán bírok melltartó nélkül lenni, mert olyan érzésem van, mintha mindenki azon röhögne...
Egyáltalán nem gáz ha nem veszel fel meltartót. Persze ha olyan az alakod is... Ha nagy a melled van "lóg"(bocsi..:) akkor vegyél fel. Ha minden rendbe van akkor nem kell, minden férfinak így tetszik, és nagyon szexi!
A csajok meg csak irigykednek azokra akiknek normális a mellük, meg idegennek tartják a dolgot ennyiiii.
Hali!
23 éves lány vagyok, én már korábban írtam választ, és biztos nem te pontoztál le kedves kérdező, hanem az olyan lányok, akik más véleményen vannak, mnit én.
Hogy lehet azt írni a melltartó nélküli megjelenésre, vagy a cici bimbó enyhe megnyilvánulására a polon keresztül hogy undorító, vagy ciki?
Lehet a nagy logó mellek szebbek melltartóban, meg kényelmesebb is úgy nekik, (nem is pontoztam le őket) és az tényleg ciki cicifix nélkül, de az nem ciki, mikor leroh@dtok a nagy melegbe?
Szerintem az sokkal égőbb mikor valaki nagydarab, és nem a testalkatához megfelelő fazonú ruhát hord, vagy mikor a ruha nem takarja az elütű szinü melltartót, főleg ha nem is bikini, csak valamilyen csipkés fehérnemü (utcán).
A férfi kommentező, aki hosszasan ecsetelte a formás és fedetlen idomok előnyeit üzenem, ezek szerint én nem követem a divatot, hanem diktálom, és vagány vagyok, valamint a hozzám hasonló tipusu csajoktól esnek hasra az utcán a pasik?! Ezt bóknak veszem :)
Szerintem ez nem ribis vagy kihívó, ha valakinek látszik, a mell méretének a formája is látszik, az sem ciki, akkor ez mért lenne az?
A mélyen dekoltált ruha nem égő, sőt arra vágynak a nők, akkor a mellbimbóban mi a kifogás?
Amikor anyukátok melléből szoptatok az nem volt undorító? :) nem ugye, hátakkor?
magát a mellett meg nem takargatni kell (persze jóizlés határain belül igen) hanem inkább büszkének lenni rá, és kiemelni ami van, akkoris ha alig van. :)
A melltartó hordás amugy meg megnyujtja az izmokat, sokkal jobban erősödnének, ha nem hordanátok mindig melltartót, és akkor talán feszesebbek lennének.
A kis mellüek meg minek hordjanak cici fixet, a deszkák egy számmal nagyobb méretű kosárral és kitömve elég természetellenesen és röhejesen hatnak szerintem.
Jobban érzem magam melltartó nélkül, kényelmesebb is, és én kifejezetten szeretem, ha tetszem a pasiknak, nem normális az ha valaki nem szereti ha pozitiv szemmel nézik. ugynaolyan dolog ez mnit a mini szoknya, vagy a fedetlen hát :) aki meg igyis jó alakú azt meg nagykabátban is megnézik :)
Most értem éppen haza táncról (ahol sportmelltartót hordok érthető okokból), fekete szűk trikó és szoknya van rajtam, melltartó egy szál se. Még egy kicsit szokatlan, hogy néhány hapsinak folyik a nyála a szája szélén, de mivel tudom, hogy nem nézek ki k***ásan, nem veszem magamra. Az én melleim még csak nem is olyan csodaszép alakúak, de kicsik és büszkék :P, de így sokkal kényelmesebb, hidd el.
A nők szoktak rosszallóan nézni időnként, (soha senki nem szólt még be), de gondolom azért, mert épp olvad rájuk a melltartójuk :)
Az tény, hogy futni menni nem melltartó nélkül kell, de utcára, ha nem átlátszó a felső, szerintem egész nyugodtan felvehetsz melltartó nélkül felsőt :) Csak ne felejts el magabiztos lenni, különben szörnyen fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!