Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok úgy felsőt felvenni,...

Szoktatok úgy felsőt felvenni, hogy nem vesztek fel alá melltartót? Vagy ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Szerintem tök zavaró ha valakinek ki van a melltartópántja...:S A szilokonpánt meg elszíneződik, nyáron meg alá izzad az ember..:S

De én meg nem igazán bírok melltartó nélkül lenni, mert olyan érzésem van, mintha mindenki azon röhögne...

2009. máj. 20. 20:58
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
51%
Sőt, felsőt se vegyél, úgy a legjobb...
2009. máj. 22. 08:02
 22/31 anonim válasza:
87%
Ha szép feszesek a mellek,akkor szerintem az nagyon szexy:)
2009. máj. 22. 08:32
 23/31 anonim válasza:
91%
Én tegnap is úgy voltam el az Árkádban vásárolni, hogy nem volt rajtam melltartó. Igazából tetszik a pasiknak is, mert látszik így, hogy kinek feszes a melle. Otthon meg kit érdekel, hogy tetszik-e vagy sem.
2009. máj. 22. 09:12
 24/31 anonim ***** válasza:
83%
kicsi mellem van, 75B-s, nyáron, ha nem fehér felső van rajtam, akkor soha nem veszek melltartót, egyáltalán nem lóg a mellem (nincs is mi lógjon..:S:D), még soha nem volt ebből kellemetlen helyzetem és a szilikonpánt szerintem gáz és csak a felsőhöz színben passzoló pánt nem csúnya szerintem, de én inkább maradok melltartó nélkül nyáron :D
2009. máj. 22. 10:43
 25/31 anonim ***** válasza:
62%
Én még soha nem vettem fel melltartót. Sem póló alá, sem egyáltalán. Nálunk a mama kel hamarabb, így ő veszi fel a melltartót!
2009. máj. 22. 15:36
 26/31 anonim válasza:
77%

Egyáltalán nem gáz ha nem veszel fel meltartót. Persze ha olyan az alakod is... Ha nagy a melled van "lóg"(bocsi..:) akkor vegyél fel. Ha minden rendbe van akkor nem kell, minden férfinak így tetszik, és nagyon szexi!

A csajok meg csak irigykednek azokra akiknek normális a mellük, meg idegennek tartják a dolgot ennyiiii.

2009. máj. 22. 16:04
 27/31 anonim ***** válasza:
75%
én is mindig veszek fel melltartót,mert úgy általában a cici nem lesz olyan szép,meg kimegy oldalra(xD),meg sztem nem szép,ha látszi,h dudorodik a bimbó...
2009. máj. 23. 08:13
 28/31 anonim válasza:
62%
Mivel nekem elég nagyok a melleim/80D/én mindig hordok melltartót,edzésen sporttoppot v nyakba akasztható fürdőruhát...csak vm legyen ami megtartja őket.És igen,gáz melltartó nélkül.Pl a biosztanárunk egy idősebb nő és előfordul h nem vesz fel melltartót...ezt egyszer egy tapadós ruhával játszotta el...fujj minden látszott és az egész osztály rajta röhögött...szegény feje...ő meg nem tudta h mi van csak azt látta h röhög mindenki...picit azért sajnáltam.Ne akarj így járni inkább viselj toppot...
2009. máj. 24. 00:04
 29/31 anonim ***** válasza:
86%

Hali!

23 éves lány vagyok, én már korábban írtam választ, és biztos nem te pontoztál le kedves kérdező, hanem az olyan lányok, akik más véleményen vannak, mnit én.

Hogy lehet azt írni a melltartó nélküli megjelenésre, vagy a cici bimbó enyhe megnyilvánulására a polon keresztül hogy undorító, vagy ciki?

Lehet a nagy logó mellek szebbek melltartóban, meg kényelmesebb is úgy nekik, (nem is pontoztam le őket) és az tényleg ciki cicifix nélkül, de az nem ciki, mikor leroh@dtok a nagy melegbe?

Szerintem az sokkal égőbb mikor valaki nagydarab, és nem a testalkatához megfelelő fazonú ruhát hord, vagy mikor a ruha nem takarja az elütű szinü melltartót, főleg ha nem is bikini, csak valamilyen csipkés fehérnemü (utcán).

A férfi kommentező, aki hosszasan ecsetelte a formás és fedetlen idomok előnyeit üzenem, ezek szerint én nem követem a divatot, hanem diktálom, és vagány vagyok, valamint a hozzám hasonló tipusu csajoktól esnek hasra az utcán a pasik?! Ezt bóknak veszem :)

Szerintem ez nem ribis vagy kihívó, ha valakinek látszik, a mell méretének a formája is látszik, az sem ciki, akkor ez mért lenne az?

A mélyen dekoltált ruha nem égő, sőt arra vágynak a nők, akkor a mellbimbóban mi a kifogás?

Amikor anyukátok melléből szoptatok az nem volt undorító? :) nem ugye, hátakkor?

magát a mellett meg nem takargatni kell (persze jóizlés határain belül igen) hanem inkább büszkének lenni rá, és kiemelni ami van, akkoris ha alig van. :)

A melltartó hordás amugy meg megnyujtja az izmokat, sokkal jobban erősödnének, ha nem hordanátok mindig melltartót, és akkor talán feszesebbek lennének.

A kis mellüek meg minek hordjanak cici fixet, a deszkák egy számmal nagyobb méretű kosárral és kitömve elég természetellenesen és röhejesen hatnak szerintem.

Jobban érzem magam melltartó nélkül, kényelmesebb is, és én kifejezetten szeretem, ha tetszem a pasiknak, nem normális az ha valaki nem szereti ha pozitiv szemmel nézik. ugynaolyan dolog ez mnit a mini szoknya, vagy a fedetlen hát :) aki meg igyis jó alakú azt meg nagykabátban is megnézik :)

2009. máj. 24. 00:26
 30/31 anonim ***** válasza:
85%

Most értem éppen haza táncról (ahol sportmelltartót hordok érthető okokból), fekete szűk trikó és szoknya van rajtam, melltartó egy szál se. Még egy kicsit szokatlan, hogy néhány hapsinak folyik a nyála a szája szélén, de mivel tudom, hogy nem nézek ki k***ásan, nem veszem magamra. Az én melleim még csak nem is olyan csodaszép alakúak, de kicsik és büszkék :P, de így sokkal kényelmesebb, hidd el.

A nők szoktak rosszallóan nézni időnként, (soha senki nem szólt még be), de gondolom azért, mert épp olvad rájuk a melltartójuk :)

Az tény, hogy futni menni nem melltartó nélkül kell, de utcára, ha nem átlátszó a felső, szerintem egész nyugodtan felvehetsz melltartó nélkül felsőt :) Csak ne felejts el magabiztos lenni, különben szörnyen fogod érezni magad.

2009. máj. 25. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!