Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok úgy felsőt felvenni,...

Szoktatok úgy felsőt felvenni, hogy nem vesztek fel alá melltartót? Vagy ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Szerintem tök zavaró ha valakinek ki van a melltartópántja...:S A szilokonpánt meg elszíneződik, nyáron meg alá izzad az ember..:S

De én meg nem igazán bírok melltartó nélkül lenni, mert olyan érzésem van, mintha mindenki azon röhögne...

2009. máj. 20. 20:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
48%
én mindig veszek fel melltartót, sztem nagyon gáz ha valakin nincs :S bár aztán lehet hogy valakinek anélkül is szépek a mellei, de én még ilyennel - ha jó emlékszem - nem találkoztam! :P
2009. máj. 20. 22:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon átlátszik a felső amit viselek, akkor mindenképp veszek fel melltartót. Semmi bajom nincs a szilikon pánttal, de általában pánt nélkülit hordok! Próbál ki egyet Te is.

Viszont ha nem átlátszó a felső, és csak egy kis pont látszik nem tud érdekelni:)) Főleg amikor 100 fok van. Nem hiszem, hogy gáz lenne.

2009. máj. 20. 22:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindig veszek fel melltartót, bár már nekem is eszembe jutott, hogy ne vegyek fel, de én félek a véleményektől. Igazából csak a csajok szólják ezt meg, szerintem nem nagyon van olyan pasi akinek ez ne tetszene.

2009. máj. 20. 23:22
 14/31 anonim ***** válasza:
29%

Én mindig hordok melltartót. Nem azért mert lógnak a melleim, nem is kicsik... De szerintem ez így etikus.

Persze, ha valakinek melltartó nélkül jobb... Nem vagyunk egyformák! :)

2009. máj. 20. 23:55
 15/31 anonim ***** válasza:
34%

Én nagyon kevés esetben hordok melltartót, mert nem tudok mit kezdeni vele... mondjuk nekem kicsik a melleim hál istennek és szüleimnek , vagy nem tudom kinek köszönjem :D

Szerintem nem gáz ha azért ízléses mármint ha lóg a melle valakinek az azért ha a városba megy vegyen fel egy melltartót.

A szilikonpánt szerintem is ultragáz, de végül is valamit muszáj csinálni.

Amúgy nekem olyan melltartóim vannak, amik simán egy kis top szerűen nincs is pántja, csak egy téglalap az egész. De én azt se veszek fel általában mert kényelmetlen, plusz nekem még gázabb ha az átlátszik a ruha alatt mintha a mellem látszana át.

lehet lepontozni és megengedhetem magamnak, hogy így öltözzek nem értem mi baj lenne ezzel :DDD

2009. máj. 20. 23:56
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Én ha lehet nem hordok melltartót, de nekem nincs is mellem, tök lapos vagyok, szóval nem látszik semmi. Akinek van melle az szerintem hordjon melltartót, különben is miért lenne gáz ha kilátszik a pánt? Semmi rossz nincs abban, főleg ha megy a színe a ruhához...
2009. máj. 21. 00:02
 17/31 anonim válasza:
47%

Melltartó nélkül.

Ilyesmiben nekünk pasiknak a véleménye a mérvadó.

Ha egy helyes, csinos, fiatal nő vagy akinek jó melle van akkor éppen ellenkezőleg! Nagyon is vonzó az ilyesmi a pasiknak!

Olyannyira, hogy képesek hasra esni miatta az útcán - ugy bámulják. - Ha új pasit akarsz szerezni akkor ez egy tutirecept.

Általában a vagány nők járnak melltartó nélkül, akik jól tudják mi a jó nekik. Akik a divat helyett a saját kényelmüket és a természetességet tartják szem előtt.

Mellesleg éppen az ilyenek diktálják a divatot és nem követik! Mert az ilyeneket utánozni szokták.

Vagyis azok a nők járnak igy akiknek önmaguk kellemes közérzete és egészsége sokkal fontosabb.

A műanyag ruhákat egyébként kerülni kell! Mert a müanyag egy része abszorbeálódik (elnyelődik) a nagy bőrfelületen keresztül és a belső szervekben lerakodik hosszú idő alatt.

Csak vászon és pamut ruhát jó hordani, mert egészséges!

A nőknél akik melltartót is hordanak garantált a sok mérgezés a sok müanyag melltartó és egyéb PVC ruhák miatt. Ezért szokták tartani a méregtelenitő kurákat de az évtizedes polivinilklorid (PVC) lerakódásokat (amik sokszor a müanyagruhákkal való érintkezéssel kerülnek a testbe) nem könnyű eltávolitani a belső szervekből.

Az pedig, hogy egy nő hogy néz ki elsősorban a sportos, mozgó életmódjától és a belső szervei állapotától függ.

A mozgó életmód azért fontos, mert a rendszeres izzadással a mérgek jobban eltávoznak a testből. A mérgezések másik tömegs forrása a sok illatositó szer. Magyarországon sajnos a nők közül szinte senki sem tud saját parfümöt főzni. Pedig éppen ez adná a sajátos megismételhetetlen egyedi illatot! Ami ráadásul mindig annál az egy nőnél van!

Ami a közérzetet illeti.

Ha kényelmetlenül érzed magad melltartó élkül akkor meg kell tanulnod áttörni a gátlásodat! Minél kellemetlemenebb helyzeteket csinálsz magadnak, annál inkább megszokod és eltünik a kellemetlenségük. Ezt hivják személyes fejlődési folyamatnak.

További kérdésre a témában a brwpca-nsd@yahoo.co.uk cimen tudok válaszolni.

2009. máj. 21. 07:19
 18/31 anonim ***** válasza:
34%

szerintem iszonyat gáz.még akkor is ha szép kerek melle van az illetőnek.

kilátszódik a bimbó,nagyon nevetséges.

pláne ha futsz a busz után,és ugrál a nyakadba..elég szánalmas szerintem.

meg kicsit olyan magakellető is szerintem,direkt arra mennek h melyik pasi bámulja meg őket.

2009. máj. 21. 07:55
 19/31 anonim ***** válasza:
73%

Nos. Én nő vagyok és nincsenek nagy melleim. De általában hordok melltartót, pedig nem lógnak és ízlésesen szépek lennének pólóban. De: én nem szeretem, ha bámulnak. Főleg, ha a melleim! Meg is őrülnék, ha ne adj isten átlátszódna a felsőm, és egy pasi a mellbimbóm bámulná. Életemben kb kétszer volt rajtam melltartó nélkül fölső. Ez egy sötétbarna, nyomott mintás felső volt, a minta a melleimnél volt, ergo nem látszott ki semmi. De akkor sem éreztem magam kényelmesen. Pedig nekem nincsenek is nagy melleim, amik lifegnének minden egyes lépésnél, én mégis úgy éreztem, hogy minden tekintet rám szedeződik.

A szilikonpánt kiment a divatból, szerintem elég gáz, ha lehet, ne hordj. Inkább vegyél pánt nélküli melltartót, ha teheted, vagy vannak olyanok is, amiknek variálni lehet a pántját.

Lehet, hogy a pasiknak tetszik ha egy nőn nincsen melltartó, de én így csakis otthon mutatkozom.

2009. máj. 21. 09:37
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagy melleim vannak (75D) és ezért a legtöbb felső alá veszek melltartót, mert egyébként náha fáj, és húzza a bőröm

csak fűzők alá nem veszek, de az úgy is tart( nem fehérnemű fűzőre, hanem normál, utcán hordhatóra gondolok)

2009. máj. 21. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!