Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Téli, januári esküvőre mit...

Téli, januári esküvőre mit vegyek fel vendégként?

Figyelt kérdés

Baártom testvérének esküvője, egy templomi szertartás utána egy szűk családias ebéd 15 fővel kb. Gondoltam egy rövidujjú szatén királykékes ruhára, fekete körömcipővel, igaz, nyárias ruha, mégis étteremben leszünk, templomban feket hosszú szövetkabát, fekete csizma...

Ti mit vennétek fel? Minden ötletet várok. Lehet, megtenné egy kosztüm vagy egy nadrág blúzzal de méguis esküvő, én szeretem megadni a módját...

2011. dec. 28. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
én biztos, hogy valami kisestélyit vennék fel..meg szövetkabátot hozzá.
2011. dec. 28. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy fekete,vastagabb harisnyát is felvehetsz a ruha alá,szerintem nem lenne rossz,hozzá meg hosszú szövet kabát,máris nem fogsz fázni és mégis csini leszel!:))
2011. dec. 28. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Ilyen ruhát gondoltam, csak fényesebb, szatén anyagból van, élénkebb kék..na most ehhez gondoltam hullámos hajat, fekete térdig érő szövetkabátot, annak van egy szőrmeperemes kapucnija nade mindegy, plusz van fekete bőrcsizmát vagy körömcipőt..Ez lenne, de nem tudom, váltócipőzzek-e...gondolom igen, fekete tűsarkúra? Valamint a harisnya vastagságát, színét nem tudom...nem a fázás miatt, mert a csizma kabát meleg, hanem inkább, hogy tél van...testszínű, 30 den-es legyen vagy mehet a 15 den-es testszínű vagy fekete...melyik néz ki jobban? Ja és van egy estélyi táskám, szatén, kis téglatest alkú és a kinyitős része C alakban van végigrakva két sor kis ezüst kővel...Köszi!!!!
2011. dec. 28. 16:51
 4/7 A kérdező kommentje:

a ruha [link]

és nem fognak kinézni? mert nem lesz egy nagystílű esküvő....15 ember max az étteremben is, kisigényű menyasszony..stb...nem részletezem..

2011. dec. 28. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha azt mondod hogy szeretsz csinosan kiöltözni, akkor öltözz ki, mert ez a ruha szerintem nagyon szép. Főleg térdig erő szövetkabáttal nagyon jól fog mutatni. Téged nem hiszem hogy kinéznének, mert előbb inkább azt nézik ki aki nem öltözik túl elegánsan.. Ha meg az lesz a baj hogy te túl csinos leszel, akkor is "neked lesz igazad", hiszen mégis csak egy esküvői ebéden vagytok, nem disznóvágáson :)

Csinos leszel így, szerintem ilyen ruhát húzz!

2011. dec. 28. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!! Harisnya 15den-es fekete lehet csizmával, majd akkor körömcipővel? Nem hiszem, hogy -10lesz már ezen a télen
2011. dec. 28. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:

ÉN ezt venném fel: [link] én ha meg is fagynék benne,de ezt:)Azért linkelek olyan ruhákat is amiket feltudsz venni harisnyával (is):

[link]

[link]

[link]

(aztán ha fiatalabb vagy,teszem én azt huszonéves ezek is nagyon jók és csinik:

[link]

[link] ez nagyon drága...)

2011. dec. 28. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!