Esküvőre megyek, milyen ruhát vegyek fel vendégként, ha molett vagyok?
Márciusban életmódot váltottam, így 6 kilót fogytam, de még mindig 83 kg vagyok, 164 cm-hez képest. Bár centikben nagyon sokat változtam szerencsére, most már van derekam, elég nagy a mellem, és a csípőm is (homokóra). Ruhát szeretnék felvenni, csak nem tudom, hogy milyen fazont, és milyen üzletekben lehet venni? Vas megyei vagyok. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok :-)
26/L.
Ilyesmi jól állna, ami a vékony derékra, a mellekre/dekoltázsra, és a lábra (ha formás) tereli a hangsúlyt, egyébként pedig ápol és eltakar.
Az empire szabásvonal is előnyös. A fekete nem jó, mégsem temetésre mész, legyen inkább valami vidám. Ha fekete (amit később is sok helyre fel tudsz venni), akkor egymással harmonizáló kiegészítőkkel társítsd, kékkel, pirossal, sárgával, fehérrel, rózsaszínnel - cipő, öv,táska, hajdísz, vállkendő, boleró, stb.
Ötleteket külföldi oldalakon érdemes keresni, és aztán körbenézni a környéken. A legtöbb plázában kaphatóak nagyobb méretű ruhák, de neten is lehet rendelni többféle internetes áruházból, aukciós oldalakról, de akár kellemes csalódást jelenthet, ha hétvégén kilátogatsz egy nagyobb piacra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!