Hol tudok Budapesten 46 -os méretre csinibb ruhát vásárolni, esküvőre megyek vendégként?
Szia!
A Tescoban forgalmazzák az ún. F&F márkájú ruhákat.
Most például 70%-os kedvezmények vannak.
Sok csinos ruha van, találni fogsz magadnak remélem!
www.ffdivat.com
Én a turkálókat javaslom.
Komolyan.
A 46- os a 18- as angol méret, tele van különleges ruhákkal, tunikákkal az összes turkáló ebben a méretben (az angol nők jellemzően nem olyan soványak) és nagyon jó áron tudsz venni új vagy újszerű darabokat.
Anyukám 46- 48- as méret, és rengeteg szép szoknyát, felsőt vettem már neki turikban.
Renoválás (www.renovalasbolt.hu), és a Háda darabáras turijai (www.hadakft.hu oldalon vannak címek) tele vannak szép és különleges alkalmi és hétköznapi rucikkal.
A kilós Háda turikat is ajánlom, igaz ott egyszerűbb darabok vannak és oda több szerencse kell kifogni jókat.
Darabárasban is max. 3000 Ft- ért tudsz venni alkalmi ruhát, van 5000 Ft- ból kompletten felöltözöl egy esküvőre (vagy amúgy) pl. szoknya, felső, bolero kijön 5000 Ft- ból.
Ha nem számít annyira a pénz, akkor Next üzletbe menj (Westend) vagy Marks&Spencer (bármelyik pláza) de ezek a márkák turikban dögivel ott vannak.
Nekem a legkülönlegesebb darabjaim turikból vannak.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!