Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik az az öltözet ami...

Melyik az az öltözet ami optikailag meghosszabítja a lábam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
magassarkú cipő
2009. máj. 20. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Ha vékony vagy, akkor a magas derekú nadrág, ha abban nagynak lászik a feneked, akkor csak arra figyelj, hogy ne legyen nagyon csípőnadrág, mert az pont rövidíti a lábat optikilag.

Amúgy a legjobb, ha a nadrágod a cipőd sarkának minimum feléig ér, és azonos a cipőd és a nadrágod színe.

Ha szoknyát veszel fel, vagy rövidnadrágot, kerüld a bokapántos cipőket, és mindenféle pántot lábfejen, inkább magas sarkú papucs legyen, mint szandál. A legjobb választás a testszínű cipő, az szintén nem látszik messziről, így olyan, mintha olyan hosszú lenne a lábad.

Amire figyelj még: a vízszites csíkok mindig szélesítenek, a függőlegesek meg nyújtanak.

Na, ennyi jut eszembe, én egy stylisttól tanultam még a modelltanfolyamon pár éve, ő most személyis stylistként dolgozik.

De mindenki megdicsért, mikor követtem ezeket a tanácsokat, megkérdezték fogytam-e, nőttem-e, meg ilyenek... :D

2009. máj. 20. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:

a függőlegesen csíkos nadrág, na kicsit husosabb a lábad, akkor hosszabbnak tnik ha vékonyitod, azaz ne végy fel túl passzos nadrágot, és vagy deszka legyen, vagy alul kibővülő.

plusz magasabb sarkú cipő, amitől oylan mintha lábújj hegyen állnál, ezért a lábfej része optikailag meghosszabbítja a vádlidat. a sötét szinek is karcsusitanak, ezáltal nyulánkabbnak nézel ki.

ha a derekadhoz, felső testedhez viszonyitva szeretnél hosszabb lábakat láttatni, akkor ne hosszú felsőt meg csípőnacit végy fel, hanem derékig érő nadrágot meg rövidebb felsőt, de egyrészes szoknya, ami alul elég rövid sokat dobhat a dolgon.

2009. máj. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!