Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fekete cipő optikailag...

A fekete cipő optikailag kicsinyíti a lábfejet?

Figyelt kérdés
Fekete Converseben kisebbnek és kevésbé röhejesnek fog tűnni a lábfejem egy csőnadrággal? (40-41es lábméret)
2011. júl. 2. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Tornacipő ???

Még nagybb lesz tőle... Hordj inkább valami csinos, kerek orrú cipőt.

2011. júl. 2. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A fekete kicsinyíti, de csőnadrághoz mindegy, mert mindenkinek idiótán néz ki a lábfeje hozzá 36-os méret felett.
2011. júl. 2. 12:25
 3/9 anonim válasza:

Hát, az én lábam 36-os, de olyan vékony a lábszáram, hogy még ez is otrombának tűnik :)

Az elsőtől kérdezném, hogy az ő tornacipőjének milyen az orra, hegyes?

Egyébként szerintem is kisebbnek hat a sötét színű cipő.

2011. júl. 2. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nincs tornacipőm...

[link]

De ne mondd, hogy ez kicsinyíti a lábat...

2011. júl. 2. 12:35
 5/9 anonim válasza:

Hát tény, hogy nem kicsinyíti, de ha színek közül kell választani, akkor inkább fekete.

A nagy lábfejet csőnadrággal talán a magassarkú az ami kicsinyíti.

2011. júl. 2. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
pont h nem tűnik kisebbnek,a csőnadrágtól.
2011. júl. 2. 13:31
 7/9 A kérdező kommentje:
tornacipő, csőnaci biztos, ami kérdéses, hogy fekete, piros, sötétkék, szürke vagy zöld cipőt vegyek? Komolyan, több, mint egy hónapja ezen agyalok :'D
2011. júl. 2. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

A fekete keskenyíti a lábat, és mivel nem fehér az orr része ezáltal nagyobbnak hat. Nekem kék van, de az orra fehér, így nem olyan hosszú, meg egyébként is 180cm-hez kellenek ekkora talpak, békülj ki vele, mert ez van, és szerintem jól mutat csőnadrággal is, hiszen nem lehet mindenkinek 36-os lába.

és zöldet vegyél, olyan nincs túl sokaknak.

2011. júl. 3. 02:02
 9/9 A kérdező kommentje:
az orra a feketének is fehér lenne. Nem a teljesen feketéről beszélek, hanem arról, aminek csak a vászon része fekete! a zölddel és a pirossal a legnagyobb problémám az, hogy nem mindenhez tudnám felvenni őket, a feketével meg ugyebár ilyen problémám nem lenne...
2011. júl. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!