A cipzáros vagy a belebújós pulóvereket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
kort és nemet írjatok légyszives2011. dec. 26. 23:09
11/18 anonim válasza:
# 8/10 vagyok, igen, a kapucnis, vagyis a "hooded" nekem sem jön be, ráadásul a bélelt pulóverek tetszenek, nem a tök vékonyak. Így aztán persze nem is tudom hogy itthon lehet-e kapni ilyesmit, szerencsére az angol ebay-ről tudtam rendelni.
12/18 szimi14 válasza:
belebujos én utálom a cipzáras polot :PPPPPPPPPPP
13/18 anonim válasza:
Én speciel mindkettőt, mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai is ezért úgy szoktam,hogy mikor melyik van inkább alkalomhoz illeszkedve.
A cipzárost szeretem mert anélkül, hogy levennem is kilehet bontani, viszont van,hogy a belebújóst esik jól felvenni, ezéert indkettőt!
14/18 anonim válasza:
mikor hogy... :) én mind a kettőt szeretem. :)
Itthonra cipzárosaim vannak, utcára meg bebújósaim. xD :)
21/L
15/18 anonim válasza:
Én a gombosat szeretem, de akkor ilyen alapon legyen a cipzáros :)
17/l
16/18 anonim válasza:
Belebújósat. Ez a kedvencem: [link] Nagyon kényelmes. Nekem is van ilyen.
16/F
18/18 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
ha változó az iő h egyszer melegebb van egyszer hidegebb akk cipzáros ha meg egésznap hideg van akk belebújós :D 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!