Dancsahan kérdése:
Fiúknál most mi a menő?
Figyelt kérdés
Márkára és a ruha darabot kérdezem.
Suliba mindig kirögögnek ha a régebbi tesómtól örökölt ruhákban megyek (nagyából csak olyanom van ami az övé volt).
Úgy döntöttem hogy ez megváltozik és veszek egy pár menő cuccot.Csak nem tudm hogy mi a menő cucc. ezt kérdezem
2011. dec. 25. 12:03
1/8 anonim válasza:
bemész a csárlesz főgelébe. amit ott a férfiosztályon találsz az úgy aránylag menő
2/8 anonim válasza:
Igazából ha bemész egy üzletbe, körbenézel, és megveszed magadnak azt, ami tetszik, nem nagyon lőhetsz mellé. Direkt nem akarok konkrétumokat írni, mert neked kell tudnod, hogy milyen a stílusod, mi tetszik.
3/8 anonim válasza:
Menj el valami plázába (pl.: WestEnd). Sztm keress magadnak valami jó ffi csőgatyát az moost nagy divat én is azt hordok és sokan mások, ha nem vagy nagyon kövér jól is fog állni:D. Vegyél pár színes vagy fekete pólot, meg mondjuk egy kapucnis felsőt.
4/8 anonim válasza:
Korod? Ha a 13 és 17 közé eső intervallumba vagy akkor:
Csőnadrág
Converse/DC/Supra cipő
Monster Sapkák/pólók/kapucnis fölsők
New Era Full capek
Ice Watch óra eléggé megy még
Minél élénkebb sok színű kabát
Most hirtelen ennyi ugrott be.
De előre szólok hogy piszkosul a pénztárcád fenekére kell hogy majd nyúlj.
5/8 anonim válasza:
Monsteres cuccok szerintem nagyon undorítóak, és eléggé az "alsó réteg" hordja a környezetemben..
7/8 anonim válasza:
V-nyakú pólok, kötött cuccok, Csőnadrág, Bőrdzseki, Szövetkabát
8/8 A kérdező kommentje:
13/F
2011. dec. 26. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!