1/7 anonim válasza:
nem lehet megmondani, hogy melyik van Tescoból, melyik márkaboltból, szóval az én szememben a Fila kollektíven írta le magát.
2/7 anonim válasza:
ha nem tesco-ból származó fila akkor sztem nincs vele gond
3/7 anonim válasza:
Nem tudod megmondani h melyik van a Tescoból mert nincs ráírva.
aFila táska tucat lett így h volt ez az akció és eléggé unalmas lett így h mindenki “rácsapott“ szinte mindenkinek van...
4/7 anonim válasza:
sztem hülyeség h ciki!
ugyanolyan jó táska mint előtte volt
azért mert most egy pontgyüjtős program keretében minden 2. embernek ilyen van nem lett ciki?
mivan ha valakinek már előtte is volt?
akkor ő se használja mert most nem trendi??
az emberek gázak, akik ezért cikizik a táskát
attól az ugyanolyan jó!
5/7 anonim válasza:
Ha van fila táskád, ami tescos modell akkor nem gáz, a fila melegítő sem gáz. De a tescos fila... na az gáz.
6/7 anonim válasza:
sztem lejáratta magát a tescoval,magyarul gagyi lett.
nem tudom miért kellett ez nekik!
7/7 anonim válasza:
Tök érdekes, hogy rengeteg holmi van, ami divatos, millióan azt hordják viselik, mégse utálják, mert tömeg cucc.
Nekem nincs ilyenem, nem is kell, mert más az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!