Kiöltöztök holnap? Ha igen, miben lesztek?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit vegyek fel, ötleteket szeretnék meríteni :-)2011. dec. 23. 20:03
1/9 anonim válasza:
XD mire ?? Itthonra ? Max a fenyőt öltöztetem fel. Te meg vegyél fel bugyit nehogy a tűlevél megszúrja a seggedet XD !
2/9 anonim válasza:
Itthon leszek a szüleimmel,úgy,hogy nem.
3/9 anonim válasza:
Munkás ruhát veszek fel, dolgozni megyek.
4/9 anonim válasza:
Tisztességes, kényelmes ruhát veszek fel, mert templomba megyek.
5/9 anonim válasza:
Holnap nem nagyon öltözök ki, itthon leszek. Majd holnap után mikor rokonokhoz megyünk felveszem a fekete kisestélyim! :)
6/9 anonim válasza:
Persze, miután feldíszítettük a fát, és alá hordtuk az ajándékokat, utána kirittyentjük magunkat az ünnepi vacsorához. Egy leggings egy kötött kék ruha és egy csillagos fülbevaló lesz rajtam.Apum ilyenkor inget és nyakkendőt vesz,anyum is kicsípi magát és tesóm is felvesz valami nőciset. Nem vagyunk vallásosak de egy évben egyszer van karácsony, és ennyit igazán megérdemel az ünnep, (na meg a szépen megterített asztal).
27/n
8/9 anonim válasza:
majd biztos kisestályit húzok fel :D mi a farkamnak?
9/9 anonim válasza:
Melegítőben és tankcsapdás pólóban vagyok.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!