Szerintetek melyik összeállításban legyek karácsonykor?
Figyelt kérdés
1.Összeállítás:
Ruha (ugyanilyen csak pántos)
Fülbevaló:
Cipő:
2.Összeállítás:
Póló(ebből az 1.)
Nadrág:
Fülbevaló:
Szerintetek melyikben legyek?
Lécci ne írjatok bunkó választ
2011. dec. 23. 19:36
6/10 anonim válasza:
Az 1. összeállítás csinosabb, de karácsonyra szerintem túlzás lenne. A családod is valószínűleg valamilyen kényelmes összeállításban lesz, mint a 2. szetted.
Tehát a 2. szettre szavazok.
7/10 anonim válasza:
a 2.-at egy másiik fülbevalóval,valami barnával,vagy szürkével ami megy a nadrághoz vagy felsőhöz
8/10 anonim válasza:
Ha mindenki kiöltözik akkor az első nem túlzás, de karika helyett inkább csüngős fülbevalót válassz.
Farmerban még sosem voltam szenteste, és most sem leszek, az ünneplésnek meg kell adnia a módját.
9/10 anonim válasza:
Ha kiöltöznek a többiek is, szerintem megfelelő lenne az első összeállításod, csak más fülbevalóval, mondjuk ezüstössel. Ha csak simán összeültök, és nem kell kiöltözni, a második outfit is jó, viszont itt is azt mondom, hogy másik fülbevalót, mondjuk ide jöhetne az 1. outfitből az arany, esetleg hozzá valami szintén aranyozott hosszú medálos lánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!