Hogyan legyek szép mindenféle krém nélkül?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogyan legyek szép mindenféle krém nélkül.2011. dec. 22. 15:50
2/4 A kérdező kommentje:
Igen
2011. dec. 22. 16:28
3/4 anonim válasza:
teli voltam miteszerekkel,pattanással,szempilláim a sok spiráltól kisebbek lettek stb. alapozóztam magam. festék nélül már nem mentem ki az útra és szerettem volna újra szép sima arcot. kezdetnek nem alapozóztam magam többféle azrclemosót használtam és nemis nagyon festettem magam. és mostmár festék nélkül is ugyanolyan szépnek érzem magam mint festékkel. nemtudom,hogy te fested magad vagy ilyesmi. ezért nem nagyon tudok válaszolni,de mondjuk pl lábon testápoló "krémtől" nem leszel csúfabb.:P
4/4 anonim válasza:
Kérdés, az, akinek tetszeni akarsz, az vegyész szakbarbár, vagy férfi. A nőt nézi, vagy a vegyszereket a nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!