Harisnyababee kérdése:
Ti meg szoktátok érezni, ha elkezd futni a harisnyátok, vagy csak akkor veszitek észre, ha már nagyon látszik?
Figyelt kérdés
Én többnyire csak akkor veszem észre, ha már látszik is, bár nagyritkán meg is érzem, de csak ha valami feszülősebb helyen kezd el futni(pl sarok, vádli..) Viszont az egyik barátnőm azt mondta, hogy ő az esetek nagyrészében érzi, ha elkezd futni. Kíváncsi lennék, hogy vagytok ezzel, mennyire jellemző, h meg lehet érezni, vagy ez csak a batátnőmnek vmilyen adottsága..:)2011. dec. 21. 15:54
1/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de a környezetemben lévő lányokon/nőkön úgy veszem észre, hogy annyira nem érzik meg.
2/6 anonim válasza:
Én mindig megérzem, de ehhez az is hozzájárul, hogy szinte mindig lábujjamnál lyukad ki, és azt könnyű észrevenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, hát lábujjnál az alap, h megérzi az ember lánya, bár ha orrerősítéses a harisnya, akkor az esetek nagy részében nem fut végig a szem, hanem megáll a lábujjrésznél.
Am ilyesmire gondolok, h comb hátsó részénél, bokánál stb ahol nem feszül annyira a harisnya ott meg lehet e érezni. Mondom, ahol nagyon feszülős(comb felső része, sarok, talp, vádli) ott azért meg lehet érezni.
2011. dec. 21. 16:23
4/6 anonim válasza:
én nem igazán szoktam észrevenni :D bár elég ritkán hordok harisnyát...akkor meg annak tuti annyi :D
5/6 anonim válasza:
Attól függ hol fut. Ha a combomon kezd el futni akkor érzem. :D Vagy ha beleakadok valamibe akkor is. Ha csak így magától fut, legtöbbszr fontos eseményekkor, vizsgán, érettségin, évzárón. Akkor sose veszem észre. Bár ilyen alkalmakra mindig van nálam két pótharisnya.
6/6 anonim válasza:
En nem szoktam harisnyat hordani,mert kenyelmetlen ezert nem is figyelek erre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!