Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti a turiban vett kabátokat...

Ti a turiban vett kabátokat ki szoktátok mosni?

Figyelt kérdés

Nem sima ruhákra, gondolok, mert az alap, hanem a nagykabátokra, hogy azt hogyan kell.

Egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte felesleges, mert minden turkálós ruha át van tisztítva, fertőtlenítve és sokkal tisztábbak, mint pl egy kínaiban vett ruha.

Az meg, hogy hozzáértek már, az sima üzletben is előfordul, hogy felpróbálják előttem.

Szerintetek?

2011. dec. 14. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent kimosok, amit turkálóban veszek (de azokat is ki szoktam, amiket "rendes" üzletben vásárolok). Az egy dolog, hogy ki van fertőtlenítve, de én néha látok olyan embereket a turiban, hogy ha elképzelem hogy belebújtak vagy megfogdosták a választott holmimat, rögtön a mosásra gondolok. :)

Nagykabátnál mondjuk talán annyira nem vészes a dolog. Ha mégis ki akarod mosni, akkor nézd meg, lehet-e a mosógépben, vagy esetleg vidd el egy tisztítóba! :)

2011. dec. 14. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden újonnan vett ruhát kimosok, rossz belegondolni, hogy lehet hogy valamilyen cigány próbálta fel előttem brrrr. Nálam ez alap, hogy be a mosógépbe.
2011. dec. 14. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
alap, minden megy a mosógépbe rögtön
2011. dec. 14. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, amikor én belépek a turiba és megcsapja az oroomat, az a szag nem éppen, a fertőtlenítés jut az eszembe.
2011. dec. 14. 20:48
 5/5 anonim válasza:
kimosom, mert nem lehet tudni, kin v előtte :s
2011. dec. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!