SOS! Mit csináljak hogy a cipő ne törje a lábam?
Figyelt kérdés
Elől a lábujjamnál feltöri az új cipőm,mit tegyek?2011. dec. 17. 23:33
1/1 anonim válasza:
Hát, szerintem nem tudsz most mást csinálni, "betöröd"... Nekem a nyári futóedzéseknél hólyagosodtak ki mindig a lábujjaim, meg úgy mindenkinek, mert nem voltunk hozzászokva a monoton futáshoz ugyanabban a cipőben... Oda még ilyen tapaszok sincsenek igazán, nem tudom, mit tehetnél..:S Esetleg ha meggyógyul, ragaszd be előre, én pl mindig így védem ki a törést, hogy előre leragasztom a lábam, és nem töri fel, tehát pl a görkori a száránál törte, oda előre ragasztottam sebtapaszt, vagy hosszabb zokni, így nem törte fel. Ami a sarkamnál törte, akkor oda ragasztottam, és ez segített, bár nem tudom, elöl mit kezdhetnél vele, mert ott gondolom nincs cipő széle, hogy az bántaná..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!