Mi ez az új divat fiúk körében főleg? Surranóhoz hasonló cipő
Figyelt kérdés
Egyre több fiún látok, ilyen cipőt. Olyan mint egy surranó, igazából nem tudom mi a neve. De azt igen, hogy nagyon csúnya és nagyon idétlen!! Vélemény?2011. dec. 16. 22:02
12/18 anonim válasza:
Ez most az új divat, csak itt még nevetségesebben fognak kinézni, mert ehhez úgy kell öltöznöd, hogy minden stimmeljen, különben nevetséges lesz az összhatás... az általad említett ülepes gatyával is vicces.
13/18 A kérdező kommentje:
10.16!!!
Igen ez az! Pontosan ilyenre gondoltam :D
Szerintem hamarosan el fog terjedni ez is, mint a converse cipők... De ez még annál is rosszabb :D
2011. dec. 17. 13:36
14/18 anonim válasza:
Megértelek, bár én a cipőt magát nem tartom olyan rossznak egy sötétbarnában, viszont ahogy itthon hordják... Rettenet. Külföldön is elég elterjedt a cipő, de ott sok esetben örömmel nézek végig az illetőn.
15/18 anonim válasza:
Ahogy elmondtad hogy hordják, az tényleg borzasztó! És az ilyen 15 év körüli srácokon nagyon gáz! Amúgy most a Converse utáni új divat a DC! Mindenkin DC-t látok, és ilyet még senkin sem láttam. De rettenetesen hangzik ahogy leírtad!
16/18 anonim válasza:
Az engem is zavar hogy mindenkin DC van.5 évvel ezelőtt volt DC cipőm,és akkor még olyan kevés ember hordta...most meg fűn fán azt látom :(
17/18 anonim válasza:
Jah meg a converse is.14 éves voltam mikor conversem volt,emlékszem az osztálytársaim olyan trógernek tartottak,hogy tornacipőbe járok lány létemre.Most 6 évvel később minden kis divatmajom műmájer lábán converse virít.
18/18 anonim válasza:
hát igazi kalsszikus magyar katonai surranót ülepes gatyás b*zi gyerekek biztos hogy nem hordanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!