Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnék "láthatatlanná"...

Hogyan tudnék "láthatatlanná" válni?

Figyelt kérdés

Az se biztos, hogy jó kategóriába írom, de hátha van valakinek használható ötlete.

Szóval régen sokszor hordtam baseball sapkát, amit csak kicsit előrehúztam, és akkor nem rongált senki, ismerősök nem ismertek fel, stb.

Csak az a baj, hogy kicsit kiöregedtem abból a stílusból, meg nem is illik mindenhova. Nem tudom, mit csináljak, néha nagyon rosszul érzem magam.

Az is gáz, ha mindig kapucnis cuccokat hordok. Az a baj, hogy kicsit szociopata vagyok, de stílusérzékem azért van, szóval nem árt, ha valamennyire értelmesen nézek ki. Azt viszont jó lenne elérni, hogy ne jöjjenek oda hozzám emberek (pl. régi kollégák) és ne kezdjenek el beszélni hozzám, stb.

Van erre valakinek valami ötlete? Vagy van még olyan baseball sapka fajta, ami nem ment ki a divatból, és nem ciki felvenni? (30F)

Köszi!

2011. dec. 14. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán egy pszichológus segíthet. Vagy költözz el messzire. Esetleg külföldre ha tudsz.
2011. dec. 14. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyél fel kalapot. Az most úgyis divatos.
2011. dec. 14. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hozzáillő stílussal még 30 felett is hordható a baseball sapka (a legegyszerűbb fazonú, nem az a giccses). De tényleg jobb lenne (neked), ha inkább megtanulnád kezelni az ilyen helyzeteket.
2014. júl. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!