Milyen ruhát vegyek fel az iskolai karácsonyi buliba?
Figyelt kérdés
lesz koncert,disco,karaoke2011. dec. 13. 16:41
2/10 A kérdező kommentje:
alacsony vagyok és telt is előre is köszi a válaszokat
2011. dec. 13. 16:53
3/10 anonim válasza:
Nemed?Korod?
VAlószínűleg lány vagy, mert a fiúk lesz@rják a kinézetüket. Vagyis a többség.
5/10 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok 15
2011. dec. 13. 17:03
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy csinos, de nem túl kényelmetlen ruhát. Szoknyát ne. Karácsonykor piros-arany vagy piros-ezüst kombináció a szép. Pl.: Piros nadrág aranymintás ezüst pólóval, vagy valami hasonló.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat csak nem tudom mennyire kéne kiöltözni hogy ne tűnjek ki a tömegből
2011. dec. 13. 17:26
9/10 anonim válasza:
fekete farmer, egy nem túl magas sarkú cipővel, és felsőnek valami színes, kicsit csillogós blúz, vagy top. a farmer miatt nem túl elegéns de a felső feldobná ;)
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnőid,hogy miben mennek.Ha lazább ruhákat vesznek fel,akkor szerintem menj farmerban egy csinosabb felsővel,mondjuk ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!