Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez az összeállítás?

Milyen ez az összeállítás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha a képeken esetleg nem látszódna:

- sötétkék farmer

- fekete műbőr, térdig érő magassarkú csizma, elöl fűzős

- fekete body

- fekete, gombos kardigán színes, apró virágos mintával, könyökénél fekete "foltozással"

Nadrágon még rajta van a címke :D Passzolnak egymáshoz? Nagyon kövérít? Köszi előre is!

2011. dec. 12. 16:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2011. dec. 12. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:
nem jó az összhatás sztem.
2011. dec. 12. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
A csizma nekem valahogy nem illik ehhez az összeállításhoz, próbáld meg inkább egy magassarkú bokacsizmával. A kardigán csodaszép(nem tudod véletlenül, hol lehet ilyet kapni?), kissé visszahúzódó hatást kelt a virágmintával, de szerintem éppen ez teszi széppé. Viszont hiányzik valami nyakbavaló, például egy nyaklánc, vagy valami vékony sál. Karperecet, gyűrűket is érdemes lenne hozzá felvenni. Illetve nem kövérít :)
2011. dec. 13. 20:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! :) Kiegészítőket természetesen veszek hozzá, fülbevalóra és karkötőre gondoltam. A kardigán pedig az Ázsia centerből van :D
2011. dec. 13. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!