Mi a véleményetek erről az összeállításról?
2011. dec. 2. 10:32
1/22 anonim válasza:
a cipő nagyon nem tetszik a naci az jó :D 14/l
2/22 anonim válasza:
A cipő elég gáz... Meg, hogy beletűröd a nadrágot:S
3/22 anonim válasza:
a betűréssel szerintem semmi gond csak a cipő nagyon gáz és amúgy ez csőnaci ?
4/22 anonim válasza:
a cipő felső része gáz meg az is, hogy betűröd a nadrágot. ha ráhúznád, akkor a cipő kilógó részével nem lenne semmi baj, de gondolom nem megy rá a naci. a nadrág nagyon jó.
5/22 anonim válasza:
Hm, en nem latom, hogy mi gaz a cipovel, nem azt mondom, hogy ez a legjobb cipo, amit valaha pasin lattam, de egy fiatal fiuhoz valo, semmi extra, nem tunne ki a tomegbol, egyaltalan nem gaz (nekem).
A nadrag is normalisan all rajtad, a szinek is jok egyutt.
Mondjuk kicsit hianyolom, hogy pont a feneked es a csipod nem latszik a kepen, mert fiukon ez a fazonu nadrag pont ott szokott sz.rul kinezni, szoval azt gondolom, hogy az a kritikus pont, ami alapjan donteni lehet.
7/22 anonim válasza:
a cipő nem olyan rossz. nekem inkább az nem tetszik hogy betűröd a nadrágot a cipőbe. :D
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mi a gáz a cipővel?
Inkább hagyjam a nadrág szárát a cipőre rátűrve? Ugyanis a szárára nem fog rámenni...
2011. dec. 2. 17:11
9/22 A kérdező kommentje:
12:49-nek:
Igyekszem majd hátulról is készíteni egy képet...
2011. dec. 2. 17:21
10/22 anonim válasza:
Hát ha ezzel egy 14 éves cskaszinak akarsz imponálni akkor jó:) meg amúgy jól néz ki rajtad, de 19 évesen.. nekem nem jön be a csőnaci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!