Vastag combhoz milyen farmer áll jól?
Figyelt kérdés
Holnap megyek farmert venni, de nem szeretnék egy újabb fekete vagy sötétkék farmert. Szeretnék világisabbat vagy koptatottabbat vagy valami mást:) De nem tudom a vastag combomhoz melyik passzolna. Ha tudsz, kérlek képet is mutass:)2011. dec. 9. 20:52
1/6 anonim válasza:
hát én ajánlom a koptatotatt
bár nem tudom milyen vastag combra gondolsz?
3/6 anonim válasza:
Mindenképp legyen egyenes szárú, semmiképp ne legyen répa fazonú.
4/6 anonim válasza:
Koptatottat nem ajánlom mert az még jobban vastagítja a combot. Vehetsz világosat de ne legyen rajta koptatás. És egyenes szárú legyen és NE csőnadrág.
5/6 anonim válasza:
Egyenes szárú nadrág, és nem csőnadrág, de akár trapéz is lehet, mostanában úgy vettem észre, kezd visszajönni a divatba. Legyen sötétebb, vagy akár fekte, mert az slankít :)
6/6 anonim válasza:
amugy ellentétben a közhiedelemmel a csönadrág az az egyenesszáru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!