Miben illik szerintetek az Operába menni? Mennyire kell kiöltözni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 23:14
1/2 anonim válasza:
Valami csinosabb ruhát, sötét nadrág vagy szoknya, csini felső. Nem nagyon vesz fel senki estélyit az operába, sokan farmerban mennek. Tudom, hogy hagyományosan estélyi illik, de mivel senki nem tartja ezt, hülyén éreznéd magad.
2/2 anonim válasza:
Én múltkor voltam, és....hát volt ott minden. :D Voltak,akik estélyiben jelentek meg és voltak akik kinyúlt pulcsiban és farmerben. Én mindenképp azt ajánlom,h vmi egyszerűbbet és elegánsabbat vegyél fel. Egy ing egy nagy vállkendővel hozzá szövetnadrág vagy szoknya és már kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!