Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » STEEL vagy Getta Grip?

STEEL vagy Getta Grip?

Figyelt kérdés
Ez a 2ö között kellene ,hogy válaszak tik melyiket választanátok?( Minöségben)
2011. dec. 7. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mindkettő szar...

Ciánkáli, ráadásul még magyar is...

2011. dec. 7. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért szar mert nem volt neked és nem is tudod ,hogy milyen???
2011. dec. 7. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Honnan veszed ezt? Mit kell letámadni? Én próbálok segíteni, hogy ne 1-2 hónap után panaszkodják, mert leesett a talpa. Nem egy ismerősöm járt már így azokkal a szarokkal.
2011. dec. 7. 22:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Aham jolvan bocs.De azert akkor sem szarok báris én az olvastam ,hogy valakinek évekig megvan és meg mindég ujjnak néz ki.
2011. dec. 8. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Getta!
2011. dec. 9. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:
De azok jo márkák? Mert gözöm nincs.Nem nagyon találok a netten rola leirást vagy valamit vagyis gondolom ,hogy nem e jön le a talpa hamar mert nekem már 2 félém is volt és mind a 2önek lejött a talpa :S
2011. dec. 10. 01:10
 7/8 anonim válasza:

Figyelj ismerek kb 80 bakancsost....mikor bakancsot akartam venni feltettem nekik ezt,hogy getta...azt mondták olyan mint az invater márkátlan szar!A steelt meg én mondom fos leválik a talpa,kijön az orrából az acél mert felszakad a bőr és még macera takaritani is mert rücskös a talpa és még kényelmetlen is!

Viszont olcsó ennyi előnye van én szerintem pótold meg 2000-3000 és vegyél shellyst 2000 -3000 forint meg megér + 3 év tartóságot

2011. dec. 28. 23:16
 8/8 anonim válasza:
100%
Tudom hogy régi, de az utolsó kommentelő egy igazi idióta f*sz...A Getta Grip az egyik legjobb bakancs amit csak kaphatsz..G*ciritka, de jól néz kis és baromi tartós.Én használtan vettem anno az enyémet és évekig bírta a gyűrődést.Ennél szebb és tartósabb bakancs nem létezik.Arról hogy noname megannyit hogy ezt a Dr.Martens gyártja.
2013. márc. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!