Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magyar fiúknak/férfiaknak...

A magyar fiúknak/férfiaknak miért nincs ízlésük?

Figyelt kérdés

"páwa", (supra)cipőbe tűrt nadrág, lakkos (converse) oldaltáska, kukászsák jellegű pufikabát, igénytelen (rózsaszín?) mintáspólók stb.

Lehet cáfolni.

2011. dec. 7. 17:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akinek van pénze, sokszor undorítóbban néz ki, mint akinek nincs. Fentebb felsorolva.
2011. dec. 7. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Én mindig elegánsan öltözködöm, pedig még diák vagyok és túl sok pénzem sincs költeni ruhára, arról nem beszélve, hogy nagyon nem is kapni rám a magasságom miatt.
2011. dec. 7. 21:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezek a páwa fiúk egymásnak akarnak megfelelni, és köztük ez a divat. Nem ítélkezhetünk egy szubkultúra felett.

Hány öreg nyanya hord otthonkát pedig semmivel sem jobb mint egy melegítő vagy bármi más.

2011. dec. 7. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Szörnyű ez a stílus,utálom.Ennél szerintem a tróger is jobb!

Mondjuk azt is bírom mikor felvesz egy 22 év körüli pasi terepmintás gatyát,valami ósdi pulcsival,béna sportcipővel.

Nekem az tökéletesen bejön ahogy a barátom öltözködik.Átlagos,egyszerű,nagyszerű.

Pl : Egy teljesen sima farmer(nem feliratos,nem koptatott,nem köves),egy f*sza kis sportcipő,és egy egyszerű póló,egyszínű,maximum valami felirat,vagy márkanév díszeleg rajta,ennyi.(Oké,ő pénzes,de sztem olcsón is kilehet ezt hozni.)

Egy 20 év körüli egyetemistának sztem teljesen jó :)

Amúgy a supra cipő jó,de nem ilyen stílussal,mondjuk egy deszkáson vagy bmxesen.

2011. dec. 8. 01:12
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdésben írt összeállítás valóban igen előnytelen. Viszont szerintem a Supra vagy hasonló stílusú cipők igenis jól mutatnak más összeállításban: igényes farmer, vidám, színes pólók, sportos pulóver.
2011. dec. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!