A magyar fiúknak/férfiaknak miért nincs ízlésük?
"páwa", (supra)cipőbe tűrt nadrág, lakkos (converse) oldaltáska, kukászsák jellegű pufikabát, igénytelen (rózsaszín?) mintáspólók stb.
Lehet cáfolni.
Ezek a páwa fiúk egymásnak akarnak megfelelni, és köztük ez a divat. Nem ítélkezhetünk egy szubkultúra felett.
Hány öreg nyanya hord otthonkát pedig semmivel sem jobb mint egy melegítő vagy bármi más.
Szörnyű ez a stílus,utálom.Ennél szerintem a tróger is jobb!
Mondjuk azt is bírom mikor felvesz egy 22 év körüli pasi terepmintás gatyát,valami ósdi pulcsival,béna sportcipővel.
Nekem az tökéletesen bejön ahogy a barátom öltözködik.Átlagos,egyszerű,nagyszerű.
Pl : Egy teljesen sima farmer(nem feliratos,nem koptatott,nem köves),egy f*sza kis sportcipő,és egy egyszerű póló,egyszínű,maximum valami felirat,vagy márkanév díszeleg rajta,ennyi.(Oké,ő pénzes,de sztem olcsón is kilehet ezt hozni.)
Egy 20 év körüli egyetemistának sztem teljesen jó :)
Amúgy a supra cipő jó,de nem ilyen stílussal,mondjuk egy deszkáson vagy bmxesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!