Miért ilyen sz*r a világ?
Figyelt kérdés
Felvettem barátnőm tangáját, csak hogy kipróbáljam, és sokkal kényelmesebb mint a boxer, meg minden. Mi a f*szért nem tudja elfogadni a mai társadalom, ha egy férfi nem boxerben van?2011. dec. 6. 22:01
11/15 anonim válasza:
Tényleg veled van a baj... Férfi is hordhat tangát.. Ha neked megfelel, tőlem aztán..
Megsúgom Márkus László híres színész is hordott? ÉS? Ha neki jó, én azért nem fogom kevésbé szeretni. :)
Ez a magánügyed, de ne a világot okold...!
12/15 anonim válasza:
A tanga a legkényelmetlenebb bugyi fajta... még a nőknek is. Kétlem hogy valóban felpróbáltad volna.
Amúgy meg mindenki azt hord amit akar, nem mások véleményét kell nézni.
13/15 anonim válasza:
Nem a világgal van probléma, hanem veled...
19/f
14/15 A kérdező kommentje:
"A tanga a legkényelmetlenebb bugyi fajta... még a nőknek is."
Ez nem ezt támasztja alá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
2011. dec. 14. 19:03
15/15 anonim válasza:
Pont, hogy azt támasztja alá...a legtöbb válaszoló nem tanga mellett voksolt, vagy ha igen, akkor is odaírta, hogy kényelmetlen, de alkalmakkor ez kell, mert a másik átdomborodik a ruhán...Amúgy meg nagyon sok nő hitegeti magát azzal, hogy kényelmes, csak mert a férfiaknak ez jön be, ez szexi és nem merik bevallani, hogy amúgy kényelmetlen, nehogy cikinek vagy lúzernek tartsák őket. Ezt tettem sokáig én is, amíg tini voltam. Amúgy kivételek mindig vannak, de herezacsival akkor se kényelmes. Lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!