Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen sz*r a világ?

Miért ilyen sz*r a világ?

Figyelt kérdés
Felvettem barátnőm tangáját, csak hogy kipróbáljam, és sokkal kényelmesebb mint a boxer, meg minden. Mi a f*szért nem tudja elfogadni a mai társadalom, ha egy férfi nem boxerben van?
2011. dec. 6. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem a világgal van probléma, hanem veled...
2011. dec. 6. 22:02
 2/15 A kérdező kommentje:
esetleg veled???
2011. dec. 6. 22:04
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Neeeem kérdező, Veled van a gond nem a világgal....
2011. dec. 6. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
felőlem hordhatod.. ki tiltja meg??
2011. dec. 6. 22:09
 5/15 A kérdező kommentje:
namind1:/
2011. dec. 6. 22:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Hát sok minden miatt szar ez a világ.

De, hogy például az, hogy te nem hordhatsz tangát, férfi létedre...?!

Egyébként elmehetnél Chippandele fiúnak, ne félj ott még örülnének is a látványnak.

2011. dec. 6. 22:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez kamu. Egy férfinek sose lesz kényelmesebb a tanga...még a legtöbb nőnek se kényelmes, amikor bevág járás közben -.- Neked még golyóid is vannak, amit elég nehéz elrendezni benne...eleve befedni őket egy tangával elég nagy művészet!

Talán nem kényelmesebbnek érzed, ahnem inkább szexinek érzed magad benne, nem? Csak akkor meg ne csajozz, hanem inkább pasizz. Azzal sincsen semmi baj, csak akkor valld be magadnak és kész.

2011. dec. 6. 23:08
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem a világgal van probléma, hanem veled...

19/f

2011. dec. 6. 23:13
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem örülhetsz, ha csak ez a legnagyobb bajod. Ha már ennyitől elégedetlen vagy a világgal, hogyan fogod viselni a komoly megrázkódtatásokat? Szerintem hordj amit akarsz, és vállald, ha kiröhögnek érte.
2011. dec. 7. 00:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már ennyien írják, hogy a veled van a probléma (én is így gondolom) akkor igazán elgondolkodhatnál ezen:D

25 N

2011. dec. 7. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!