Poncsóra kabát? Hogy?
Figyelt kérdés
vettem poncsót,csak nem tudom,hogy lehet rá kabátot venni. vagy ilyenkor télen mit lehet csinálni vele.
Valaki tud segíteni? Köszönöm
2011. dec. 6. 21:45
1/3 anonim válasza:
Hát:
1 - poncsót olyankor hordasz, amikor már hűvös van, de még nem kell kabát.
2 - beleteszed a táskádba. Felveszel egy pulcsit, felveszed a kabátot. Odaérsz helyszínre, leveszed a kabátot, leveszed a pulcsit, elteszed a táskádba és felveszed a poncsót. :D
2/3 anonim válasza:
A poncsók már rég lejártak..., de komolyan, nálatok mennyit írnak??? Amúgy jól írta az előző, az nem téli darab, hanem egy átmeneti kabátot helyettesítő kivágott lepedő/anyag/egyebek...
Télen mit lehet csinálni vele? Berakod a szekrénybe és akkor hordod, amikor olyan az idő.
3/3 anonim válasza:
Én úgy csinálom, ahogy az első írta a 2. verzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!