Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki ha szeptember óta...

Nem ciki ha szeptember óta ugyanazt a cipőt hordom suliba?

Figyelt kérdés

anya nem akar venni nekem másikat :/

12/L

2011. dec. 6. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha fázik benne a lábad, vagy beázik, akkor venni kell egy másikat, + szeptember óta hűlt már rendesen a levegő.. Nem tudom hogy erre gondolsz-e(mármint, hogy fázik benne a lábad), de ha nincs téli cipőd, igenis tessék elmenni anyuval és venni!

Ha csak nagyzolásból szeretnél egy másikat, akkor arra várnod kell még néhány évet..

2011. dec. 6. 18:02
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem kell letaknyosozni attól még, hogy temár nyugdíjas vagy.

Egyáltalán nem gáz, beszéld meg anyukáddal, hogy tavasszal kapsz e, és ha esetleg azt mondja, hogy nem, akkor kezdj el rá gyűjteni.

Viszont télen inkább vedd elő a csizmát és azt hord, mert a cipőbe télen főleg mi lányok felfázhatunk és az nem túl jó. Szóval télen amugyis elég kevesen hordanak lányok cipőt, tavaszig meg még van időd.

És ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolhatnak,nem a ruha változatossága mutatja meg ,hogy milyen vagy, hanem az egyéniséged.:)

2011. dec. 6. 19:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tiszta és igényes, akkor egyátalán nincs baj vele. Ha 3 hónap alatt 2x felgyújtod, focizol benne napi 3 órát, és pocsolyákban ugrálsz, akkor vehettek újat.:D (Ha gondolod, karácsonyra kérj TISZA cipőt, ami igaz, hogy nagyon drága de több évig el van a lábadon, mégha agyonnyúzod, akkoris.:D)
2011. dec. 6. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha magamból indulok ki, akkor ciki, mert én szeptemberben még tangapapucsban jártam iskolába... :DD
2011. dec. 8. 23:47
 15/17 A kérdező kommentje:

az a cipő fehér és én feketét szeretnék ami beleolvad a környezetbe

a téli cipőm egy hótaposó de abba menjek?(mert nincs hó :( )

2011. dec. 9. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
És akkor? A hotaposo nagyon is divatos;-)nézz körül. A lányok 90százaléka csizmaba jár,sőt elég vastagokba,hotaposokba pedig nincs is hó:-)
2011. dec. 11. 21:37
 17/17 anonim válasza:
Ha nincs szétszakadva és le amortizálva...akkor egyáltalán nem ciki :)Ne érezd magad ettől rosszul :)
2011. dec. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!