Nem ciki ha szeptember óta ugyanazt a cipőt hordom suliba?
anya nem akar venni nekem másikat :/
12/L
Ha fázik benne a lábad, vagy beázik, akkor venni kell egy másikat, + szeptember óta hűlt már rendesen a levegő.. Nem tudom hogy erre gondolsz-e(mármint, hogy fázik benne a lábad), de ha nincs téli cipőd, igenis tessék elmenni anyuval és venni!
Ha csak nagyzolásból szeretnél egy másikat, akkor arra várnod kell még néhány évet..
Nem kell letaknyosozni attól még, hogy temár nyugdíjas vagy.
Egyáltalán nem gáz, beszéld meg anyukáddal, hogy tavasszal kapsz e, és ha esetleg azt mondja, hogy nem, akkor kezdj el rá gyűjteni.
Viszont télen inkább vedd elő a csizmát és azt hord, mert a cipőbe télen főleg mi lányok felfázhatunk és az nem túl jó. Szóval télen amugyis elég kevesen hordanak lányok cipőt, tavaszig meg még van időd.
És ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolhatnak,nem a ruha változatossága mutatja meg ,hogy milyen vagy, hanem az egyéniséged.:)
az a cipő fehér és én feketét szeretnék ami beleolvad a környezetbe
a téli cipőm egy hótaposó de abba menjek?(mert nincs hó :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!