Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ciki ha egy ilyen fejhallga...

Az ciki ha egy ilyen fejhallgatóval kimegyek az utcára?

Figyelt kérdés
már párszor kint voltam vele és mindenki megnézett, a zene nem volt hangos , biztos ,hogy nem a miatt.lehet hogy ciki, vagy valami ilyesmi? itt a kép: [link]
2011. nov. 28. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát az tény hogy feltűnő, de ha neked tetszik/kényelmes akkor sz*rd le mások véleményét :D
2011. nov. 28. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem! :)
2011. nov. 28. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem gáz. Miért nem jó neked egy normális fülhallgató?
2011. nov. 28. 19:56
 4/9 A kérdező kommentje:
beszűrődik a zaj, meg dubstep-et szeretek hallgatni, és akkor eltorzul minden hang , nem adja ki olyan jól a hangokat
2011. nov. 28. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem tetszik :)

19/L

2011. nov. 28. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, még akár fülvédőként is funkcionálhat.
2011. nov. 28. 22:51
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
De ba zd utcán örülj hogy beszűrődik a hang mert más különben nem csak magadra leszel veszélyes...otthon azt raksz a fejedre amit óhajtasz, de utcán miért kell ekkor szart magaddal vonszolni...lány vagyok de egyáltalán nem tűnik vonzónak, se menőnek se királynak, inkább olyan mintha a gép mellől szöktél volna el játék közben ...de ha meg téged nem izgat mások véleménye és te egész álló nap zenét akarsz hallgatni akkor feles volt a kérdés...szerintem ciki
2011. nov. 29. 09:33
 8/9 A kérdező kommentje:
és ha egy kicsit kisebbel pl. ilyennel: [link] mennék ki azt is cikinek tartanátok?
2011. nov. 29. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki, az előző kommentelő már bocsánat de röhejes :'D Könyörgöm, hová fajul a világ hogy abba is beleköttök, hogy ki miről hallgatja a zenét az utcán? Amíg nem ordít ki úgy hogy ti is halljátok, addig nem hót mindegy? Biztos boldogabbak lennétek, ha nem azt lesnétek állandóan hogy a másik mit hogy csinál, és mibe lehet éppen belekötni. Ciki, egy nagy szart. Szerintem még jól is tud kinézni:'D Egyébként meg tényleg sokkal jobb a hangzása ezeknek a fülhallgatóknak, az meg a másik, hogy ha az embernek van szeme meg odafigyel, akkor nem árthat. 5 éve ilyennel járok az utcán, soha nem történt még semmi gond belőle. Feltéve ha gyalogos, biciklire nem ülnék fel vele, de oda kicsivel se. + nem kezdi el fél óra után nyomni a füled mint azok a kis dugaszolós sz*rok, és télen még melegít is.. :) Szerintem f*sd le mit gondolnak. Én is nagy fülessel járok mindenfelé, ráadásul vidéken, nem túl nagy városban, ahol még jobban megnézik a furcsaságokat. Szíved joga min hallgatod, ha meg beszólnak legalább nem hallod hogy mit. A bámulás meg őket minősíti, szerintem bunkóság :'D Minden lében kanál belekötős nyomik, lehet lepontozni :'D

19/L

2011. dec. 3. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!