Az ciki ha egy ilyen fejhallgatóval kimegyek az utcára?
Szerintem nem ciki, az előző kommentelő már bocsánat de röhejes :'D Könyörgöm, hová fajul a világ hogy abba is beleköttök, hogy ki miről hallgatja a zenét az utcán? Amíg nem ordít ki úgy hogy ti is halljátok, addig nem hót mindegy? Biztos boldogabbak lennétek, ha nem azt lesnétek állandóan hogy a másik mit hogy csinál, és mibe lehet éppen belekötni. Ciki, egy nagy szart. Szerintem még jól is tud kinézni:'D Egyébként meg tényleg sokkal jobb a hangzása ezeknek a fülhallgatóknak, az meg a másik, hogy ha az embernek van szeme meg odafigyel, akkor nem árthat. 5 éve ilyennel járok az utcán, soha nem történt még semmi gond belőle. Feltéve ha gyalogos, biciklire nem ülnék fel vele, de oda kicsivel se. + nem kezdi el fél óra után nyomni a füled mint azok a kis dugaszolós sz*rok, és télen még melegít is.. :) Szerintem f*sd le mit gondolnak. Én is nagy fülessel járok mindenfelé, ráadásul vidéken, nem túl nagy városban, ahol még jobban megnézik a furcsaságokat. Szíved joga min hallgatod, ha meg beszólnak legalább nem hallod hogy mit. A bámulás meg őket minősíti, szerintem bunkóság :'D Minden lében kanál belekötős nyomik, lehet lepontozni :'D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!