Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj, ha én is így hordom a...

Baj, ha én is így hordom a leggingsem?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 3. 21:56
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Minek hosszabb? Nem az a lényeg, hogy mutassa az alakom?
2011. dec. 4. 01:18
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

A leggings alapból elég fura egy dolog, pláne így.

Mutatni az alakod? Minek akkor ruha?

2011. dec. 4. 11:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel ne vegyél fel nadrágot, sőt, bugyit sem. Minke ? Legalább látszik az alakod...

Azért, drágaságom, mert igénytelen így. Igénytelen, ahogy az is, ha olyan rövidnadrágot veszel fel, hogy a farpofáid kint vannak. Azért. Borzalmasan nevetséges, de meghagylak a hitedben. Hordd így, legaláb szerzel pár jó percet a környezetednek. Legalább nevetnek kicsit.

2011. dec. 4. 11:22
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj akkor, ha egy igénytelen, olcsó kis r*bancnak akarsz látszani.
2011. dec. 4. 12:07
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
ha ilyen segged van felejts el mindenfajta feszülős ruhadarabot!
2011. dec. 4. 12:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Fúj....És ahogy látom ki is mentél így az utcára.

Nagyon gusztustalan, de ha te olcsó kis ribinek akarsz látszani, akkor hord így, majd olyan férfiaknak biztos fog tetszeni, akik nem kapnak maguknak nőt.

De ahogy látom hiába is mondjuk neked, hogy nem így kell hordani a leggingset, te akkor is azt kérded, "minek".

Az alakod egy szűkebb farmerba is látszik. Vagy talán mindenkinek a gyönyörű alakodat akarod mutogatni? Akkor járj pucéran!

2011. dec. 4. 13:06
 17/31 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel a leggings úgy ahogy van, undorító... -.-"
2011. dec. 4. 13:30
 18/31 anonim ***** válasza:
55%
szerintem szexi!
2011. dec. 4. 16:12
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezeket nem hétköznapra, gatya helyett találták ki, de ha már hordod, akkor úgy, hogy eltakarja a póló a feneked! Igen, arra van, hogy az alakod mutassa, és nem arra, hogy kipakold mindened!
2011. dec. 4. 17:23
 20/31 anonim válasza:
76%

Elég gáz úgy globálisan nézve, viszont nekem meg bejön, én órákig el tudnám nézni. Csodálatos látvány, egy ilyen jó segg, amit totálban lehet bámulni... izgató. Király.

26/F

2011. dec. 4. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!