Csinos vagy, de leszel meg csinosabb is, mert hosz oszinte legyek meg nagyon fiatalnak tunsz a kepen, gyereklany alakod van, ami normalis dolog.
Engem egyedul egy dolog zavar: a melltartod.
Regebben probltam egy-ket alkalommal kinai boltban 600-800 forintos szivacsos melltartokat es azok csinaltak ilyen muhatasu kup alaku cicit.
Ez nem bantas, csak javasolnam, hogyha melltartot veszel, akkor probalj fel tobbet es valassz olyat, ami kerek, felgomb format csinal, hasonlot: [link]
Es nem ilyen hegyesket, mert ez termeszetellenes es tenyleg ugy nez ki, mitnha csak a melltarto adna a cicidet. Kicsit olyan Madonnas: [link]
igen ez nem a legjobb melltartó...sajnos nincs másik, mindet kifogytam. karácsonyra ígértem magamnak egy igazán jó darabot.
nem vagyok gyereklány :) 2 gyerekem van, egyiküket még szoptatom.
nagyon megérte feltenni a kérdést :) senki nem mondja meg őszintén a véleményét a szemembe. köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!