Mit gondoltok erről az alakról?
Figyelt kérdés
Szerintem látszik, hogy ízlésesen vékony, nem aszott és anorexiás. Vélemények?
2010. jún. 23. 02:14
2/14 anonim válasza:
hát. nekem egyáltalán nem jön be.=/ túl vékony. jó az ha van a lányon egy kis husi: O
3/14 anonim válasza:
Elég vékonka! :) De kb 16 évesen??? Mondjuk sztem nem létezik olyan,h ízlésesen vékony. Vékony vagy,gondolom odafigyelsz magadra,és jók a gének is.Egy ici-picit szélesebb csípővel,kerekebb fenékkel bombázó alakú lány lehetnél.De amúgy ok...29/N
4/14 anonim válasza:
Hát én szeretem a vékony lányokat .de nem a véznákat!
6/14 anonim válasza:
Szerintem túl vékony, és nem irigységből. Nem anorexiás, ez igaz, egészségesnek tűnik. De nincs benne semmi nőies, nincsenek mellei, oldalról teljesen egyenes. Egy jól megválasztott ruciban biztos nagyon csinos, de így fürdőruhában kicsit 'hiányos'.
7/14 anonim válasza:
elég soványka, ráférne 4-5 kg, mert alkatilag szép, szabályos
8/14 anonim válasza:
én úgy nézek ki mint a második linken lévő csaj:D és még senki se panaszkodott :Dxd ne aggódj formás vagy :D
9/14 anonim válasza:
Nekem túl vékony, viszont formás így is. Plusz 3-4 kilóval isteni alak lenne.
10/14 anonim válasza:
Az első lány modell -- no komment. Szerintem nem kérdés,hogy jól néz ki.
a második is csinos, de egy kis barnaság,egy jobb beállás, talán 1-2 kilo plusz és tökéletes.
A sok tehén meg nyugodtan irigykedhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!