Viselt, (vagy estleg visel? ) valaki magastalpú Buffalo cipőt? Kérnék nevet és életkort is. Köszi.
2011. dec. 1. 18:16
1/20 anonim válasza:
Szerencsére utoljára 10 éve láttam ilyet utcán. :)
2/20 A kérdező kommentje:
Bocs, nemet kérnék, nem nevet:)
2011. dec. 1. 18:44
4/20 anonim válasza:
Szerintem valami borzalmas.
Van a sulinkba egy gyerek, aki hasonló jellegű cipőt hord, de az a gyerek egy az egyben a megtestesült igénytelenség.
18/F
6/20 anonim válasza:
Húú ezen a cipőn már kiskoromban is szakadtam mikor megláttam az utcán..:D
Ez valami rettentő izléstelen..:D
7/20 anonim válasza:
Hát ilyet nem nagyon hordtam még. Biztos kényelmes lehet de én már nem venném fel.
8/20 anonim válasza:
Már én sem venném fel, de még megvan a szekrényben:-) (hozzáteszem, eredeti...)
Kényelmes volt, és azt szerettem még benne, hogy esőben, hóban, stb. hordhattam, nem lett dzsuvás a gatyám, mert nem ért le a földre, nem ázott át, szóval praktikus is.
Na meg hát... Anno rohadtul tetszett:-)
9/20 anonim válasza:
Nem volt sajnos. De nagyon szeretném kipróbálni. Nagy álmom egyszer ilyenben sétálni legalább egy pár lépést.
10/20 anonim válasza:
Utolsó elötti vagyok, csak öszintén:-D
Ebben a qrva hóban és hidegben lesz@rtam a véleményeket, bizony elöszedtem, megérte, hogy nem fagyott sz@rrá a lábam;-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!