Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet férfi "nyaksálat"...

Hol lehet férfi "nyaksálat" kapni? Illetve milyen egyéb neve van még ennek a ruhadarabnak. Mivel ilyen néven nem nagyon találok sehol

Figyelt kérdés

2011. nov. 30. 20:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy nem a ruházaton múlik, hanem a testalkaton, meg egyéb külső jegyeken. Például a egy szőkét sokkal kevésbé tartanak férfiasnak, mint egy hasonló adottságú barnát. Nekem nagyon tetszik ez a ruhadarab, mert az inghordás elég szűkre szabott keretek között van. Ha nem veszel fel az ingez semmit, elég egysíkú a felsőd, és annyi megjelenésed van, ahány inged. Ezenkívül felvehetsz nyakkendőt. Ez viszont túl formal. Eltakarhatod az inget egy másik ruhadarabbal, pl: zakó, pulcsi, viszont így csak áttolod a problémát egy másik ruhadarabra, és továbbiakban annyiféleképpen nézel ki, ahány zakód, vagy pulcsid van. Ezen kívül felvehetsz csokornyakkendőt. Erről meg az a véleményem hogy a frakkon kívül a világon mindenhogy hülyén áll, de legalábbis nevetséges tartalmakat is felvállal, vagyis minimum bohókás, amire személy szerint nem vágyom. Vagyis felsőtesti kiegészítők terén (is) eléggé megszorulunk. Vagyis szükség van erre a ruhadarabra. Szerintem igényességet áraszt, emellett nem túl sokmindent. Veheted westernesre, retróra, kosztümösre, bohémra, még sportosra is. Ami viszont talán a hátránya, és eddig nem is figyeltem, hogy úgy tűnik inkább hosszúkás arcú embereknek áll jól.
2013. jan. 28. 02:01
 22/22 anonim válasza:
Ha még érdekel: a név, amire gondolsz, az ascot.
2014. nov. 1. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!