Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet férfi "nyaksálat"...

Hol lehet férfi "nyaksálat" kapni? Illetve milyen egyéb neve van még ennek a ruhadarabnak. Mivel ilyen néven nem nagyon találok sehol

Figyelt kérdés

2011. nov. 30. 20:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10-es, mert te azt kívülről tudod.

Szerintem azért nyaksál (bár szerintem van valami más neve is, mert ezen a néven alig van róla valami) mert esetleg tükörfordítás, vagy hogy megkülönböztessék a többi sáltól. Mellesleg azért egy jó nagy sállal betekerheted az egész fejedet meg a mellkasodat is.

A méteráru nem jó, mert gyakorlatilag mindenhol vacak anyagok vannak, meg nem pontosan tudom, hogy hogy kéne kinéznie.

2011. dec. 1. 19:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Neked semmi sem jó?
2011. dec. 1. 19:51
 13/22 A kérdező kommentje:
azt volt a kérdés, hogy hol lehet ilyet venni, vagy hogy tud-e valaki egyáltalán erről valamit, mert alig találok róla valamit. Nem értem, hogy a kérdésed hogy jön ide
2011. dec. 1. 21:06
 14/22 FiccsJoe válasza:

""mellesleg a metro az férfi. Mellesleg a homo is férfi.""

De a posztoló *férfias*-t említett. Ugyebár nem ugyanaz a kettő, kevered a szezont a sanzonnal! (férfias=melléknév, férfi=főnév.) Van olyan férfi aki baromira nem férfias, sőt, akár egyenesen nőies. Van is abban valami amit mond, ugyanis a nyaksál - én inkább a köv.képpen fogalmaznék - kicsit alakoskodó benyomást kelt. De abban meg neked van igazad, hogy retrós. Én is ilyet fogok viselni az esküvőmön (kívül hordva), mert hosszas mérlegelés után nálam a retro nyert.

Az alábbi linken találtam egy eladó nyaksálat, mellénnyel és inggel együtt.

[link]

A hirdető azt írja, hogy a BONO-ban vette (Pécs):

[link]

Ezen a nyomon talán el lehet indulni: meg lehetne kérdezni, valóban tartanak-e nyaksálat.

2012. máj. 22. 17:09
 15/22 FiccsJoe válasza:

Bocs, 2x ugyanazt a linket másoltam be. Szal az üzlet címe:

[link]

2012. máj. 22. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha kicsit késve is ugyan,de az ilyen típusú francia nyaksálak neve ascot.
2012. dec. 4. 23:32
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez a válasz, amit kerestem :)))))))))))))
2012. dec. 10. 14:47
 18/22 Deák Csaba válasza:

Engem is érdekelne nyaksál. Stílusban közel a francia nyakkendőkhöz.

Nekem esküvőre kellene valami elegáns, de alig van választék.

2013. jan. 19. 19:59
 19/22 A kérdező kommentje:
arról fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni.
2013. jan. 20. 23:54
 20/22 anonim válasza:

Aki szerint a nyaksál nem férfias, annak üzenem, hogy Michael Corleone üdvözletét küldi.

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 27. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!