Egy titkárnőnek hogyan kell öltözködnie? Kis cégről van szó.
Csak kíváncsi vagyok.
Biztos csinos vagy :)
Én a kosztümöt ajánlanám
én egy ügyvédi irodába dolgozom...ahol csak az ügyvéd van meg én....ketten...én pl felveszek pulcsit, farmert mindenfélét...akár tornacipőt is....nincs meghatározva..persze bizonyos fokig.....a fönököm meg úgyis szolna, ha nem megfelelően ötlöznék fel, mert nagyon kritikus (ruhákkal szemben főleg...)....volt h egy ügyfelet is hazaküldött a nem megfelelő öltözet miatt:)....szoval...attól függ, hogy ott a cégnél hogyan öltözködnek.....:) van a házban még egy ügyvédi iroda....ott is csinosan öltözik a csaj, de simán felvesz farmert:) bár ő titkánőisebben öltözik mint én:)
23L
hát az gáz....én örülök, hogy biizonyos határokon belül felvehetek bármit, mert nincs is fehér ingem, vagy kiskosztümöm.....hát figyelj....lehet ezeket is variálni...egy két fekete nadrág...fekete derékszoknya....vagy szürke mindkettőből....szép magassarkú cipő, csizma.....még laposba is található szép, ami megy gatyóhoz, én lehet, hogy nem csak fehér inget vennék fel, hanem bármilyen bluzt, ami titkárnőcisebb...mellények.....én nem erőltetném a kosztümöt, mert totál nem az én világom:D attól függetlenül tetszik....máson....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!