Csőtopp alá milyen melltartót szoktak felvenni?
Figyelt kérdés
ballagási ruha, és most lesz a szalagtűzőm..na, én nemszoktam ilyen cuccokba járni, szóval nem is tudom elképzelni. max úgy hogy melltartónak leveszem a pántjait? vagy az gáz? nincs ezért kedvem külön egy melltartót venni. Oké, lesz rajtam még fölötte is ruha, csak ha le kéne venni valamiért...2011. nov. 29. 20:15
1/8 A kérdező kommentje:
ja azt mondanám még , hogy nincsenek nagy, lógó melleim, olyan közepes, de azért azt nem tenném meg, hogy melltartó nélkül vegyem fel.1 érzékeny is a mellem, 2.hideg is lesz xD szóval ha egyszerűen levenném a pántot egy szól tartó melltartómról, az gáz lenne? nem lógnak tényleg a melleim, 1 órát kibírnék nem?
2011. nov. 29. 20:20
2/8 anonim válasza:
A csőtop-ot (így egy p-vel) nyári viseletnek találták fel, kimondottan olyan nőknek, akiknek nem kell melltartó!
A csőtop melltartóval egyenesen undorító!
Szerintem.
3/8 A kérdező kommentje:
szerintem meg egy kurv.ahideg sportcsarnokba talán fogok felvenni alá melltartót :)
2011. nov. 29. 21:03
5/8 anonim válasza:
Jól írja a 21:10-es, min. 1 pánt nélküli melltartó elkel egy nő ruhatárához, nyáron ki fogod tudni használni!:)
Én vettem már kínaiba is vmi 800.- Ft körül, ennyit az a ruha és az esemény is megérdemel!:)
6/8 anonim válasza:
Pánt nélküli melltartót vegyél, nem nagy kiadás, kínaiban 1000 ft alatt lehet jó minőségűt találni.
8/8 anonim válasza:
Mindenképp vegyél egy pántnélküli melltartót, mert ha csak leveszed a simának a pántjait, és esetleg az a kis "csücsök" amibe beakasztod a pántot kivillan, az nagyon csúnya. Ezeknek kifejezetten olyan a kosaruknak az íve, hogy sehol ne látszódjon ki. A legjobb ha testszínűt veszel, azt nyáron is ki tudod majd használni bármilyen színű csőtop/koktélruha alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!