Fiúk! Nektek melyik az a cipőmárka, amelyikre esküsztök?
Figyelt kérdés
15/f vagyok, eddig intersportban vettem cipőimet (vans-t 10ért, pumákat 7-8ért) de ezek elég silány minőségűek voltak..
Nektek melyik cipőmárka vált be legjobban?
Milyet tudnátok ajánlani max. 15E forintig?
2011. nov. 29. 18:23
1/10 anonim válasza:
tiszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bár az van 20E de megéri!
2/10 A kérdező kommentje:
gondolkoztam már rajta, nővéremnek is van egy..
ha nincs más épkézláb ötlet, lehet, hogy Tisza lesz a vége :DD
köszi!
2011. nov. 29. 18:32
4/10 anonim válasza:
Én a páromhoz vagyok hűséges, nem egy márkához...
5/10 anonim válasza:
Nem márkától függ a minőség. Nekem van mindenféle, de a kínai is épp addig tart amíg a drága márkás. Szóval tök mindegy.
7/10 anonim válasza:
Utolsó: a supra tényleg jól néz ki meg minden, de 1. cseszettdrága 2. a minősége nem a legjobb. kérdező: én ált adidas originals-ot(--> ez az adidas utcai viselet) veszek, mivel az 15e alatt van, de a minősége tök jó, és ha ügyes vagy nagyon szépeket tudsz kifogni. pesti vagy?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem vagyok akkora divatmajom, hogy kiadjak 20+ ezer forintot egy cipőért, még ha meg is tehetném...
Az Adidast viszont ésszerű döntésnek tartom, amúgy kőszegi vagyok.
2011. nov. 30. 17:15
9/10 anonim válasza:
Adidas J-run nekem nagyon bevált, nagyon kényelmes és tartós cipő. Persze ezt télre nem ajánlom.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. dec. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!