Lányok ti elmernétek menni vásárolni 1 szál bikinibe?
Figyelt kérdés
Én ugy gondolom h (WestEnd City Center)vagy ha nem is oda valami nagy forgalmú bevásárló központba ..csak 1 szál bikinibe lennétek..persze nyár közepén..:) (20 L)2009. máj. 13. 13:06
12/16 anonim válasza:
Szerintem tuti, hogy beengednének. Semmi közük hozzá, mibe megyek vásárolni. Viszont nem mennék el, eléggé szégyellős vagyok ahhoz.
13/16 anonim válasza:
Szerintem ez csak Miamiban divat...:)
14/16 anonim válasza:
én nyáron láttam az Auchanban egy családot, a felnőttek legalább egy egy nagy pólót felvettek a fürdőruha felé, de a gyerekek fürdőruhában voltak!
15/16 anonim válasza:
Én egyszer kiszaladtam a strand melletti éjjel-nappaliba és még ott is úgy néztek rám,mintha nem lennék normális.Nem tudom,lehet,h csak nem tudtak a közeli strandról...:D
16/16 anonim válasza:
Balatonon én is mentem be boltba bikinibe, Pesten biztos, hogy nem tenném meg.
De 1x a Ferenciek terén láttam egy csajt, akin csak bikinifelső volt meg egy rövid farmergatya, ami szintén megfelel egy sortos fazonú bikinialsónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!