Lányok ti elmernétek menni vásárolni 1 szál bikinibe?
Figyelt kérdés
Én ugy gondolom h (WestEnd City Center)vagy ha nem is oda valami nagy forgalmú bevásárló központba ..csak 1 szál bikinibe lennétek..persze nyár közepén..:) (20 L)2009. máj. 13. 13:06
1/16 anonim válasza:
Igy be se mehetnél,mert a biztosnági ör nem engedne be,ahogy egy csövest sem.
2/16 anonim válasza:
szereintem is valószínű, hogy nem engednének be. egy szál bikiniben max az utca végén levő éjjelnappali kisboltba futnék el a nyári hőségben, bevásárlóközpontba tuti nem.
3/16 anonim válasza:
Ha bombázó alakom lenne, és beengednének, akkor persze :))
4/16 A kérdező kommentje:
aham értem ..de kisbutikokba belehetni igy.:)thx..:)
2009. máj. 13. 13:16
5/16 anonim válasza:
az a gond hogy engem ruhában is megnéznek(nem nagyképüséböl mondom)de halál uncsi már,sok primko férfi.
6/16 anonim válasza:
Én láttam már tescoban egy nőt, aki bikiniben volt, és alul is csak egy nagyon rövid(10-20cm hosszú) rövidgatya. Ez felér egy sima bikinivel.
De én nem mernék, vagyis nem akarnék, mert lehethogy leribancoznának.:D meghát a pasik is... nagyon megnéznének... és amásik igen az, hogy nemis biztos, h beengednének.
7/16 anonim válasza:
Én Siófokon mentem be egy CBA-ba fürdőruhába!Bár ott azért másabb:)
8/16 anonim válasza:
Egy sarki boltba így mennék el: Bikini+ lentre egy halász vagy rövidnadrág. Hozzám a Campona van közel, oda tuti nem mennék el így. :D
9/16 anonim válasza:
Balatonnál igen (bár lehet hogy azért alulra felhúznék egy rövidgatyát), otthon biztos nem.
10/16 anonim válasza:
Balamár voltam bikiniben a tescoba a penny marketbe meg egy csomo kis boltba butikokban a part mentén a sétálóutcában de csak nyár közepén és még egy csomó ember így ment de azért a WestEndbe meg duna plázába ....stb soha nem mennék be így még a modell lennék se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!